Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 43 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#47201) VladimirR válasza I_Am (#47185) üzenetére


VladimirR
nagyúr

ha retorikai kerdes volt, varom a valaszt is, mert azon kivul, hogy "nincs mindig olyan hulye jelen, aki rajzoljon egy hasonlot" jobb nem jut eszembe

arra azonban konkretan emlekszem, hogy szinte minden alkalommal, minden talalkozon elojon valamelyik forumtars/moderator/etc lehuzasa, kifigurazasa, meg ha nem is ily durva formaban
egyszeruen ilyen az emberi termeszet, sokkal jobban szeretunk masok hibairol beszelni, masokon nevetni, mint sajatainkat eszrevenni

az, hogy ngabor nem ment oda whaskez-hez, nem tepte ki a kezebol a filctollat es dugta oda, ahova megerdemelte volna, szerintem nem rohato fel neki, nem anyja/apja whaskez-nek, hogy nevelje
en ugy latom, munkajat azzal, hogy a kepet eltavolitotta, elvegezte

(#47202) I_Am válasza Janoska26 (#47195) üzenetére


I_Am
veterán

Én nem vagyok senki ellen, főleg nem Gábor ellen. Tudom mit tett le az asztalra.

De ha Vaskézt személyesen ismerném, akkor vagy nem csinálna ilyet a jelenlétemben, mert megkérném rá, vagy nem tartózkodnék tovább egy légtérben Vele. Ez én vagyok, ilyen vagyok, egyszerűen nem bírom elviselni, ha valakit a háta mögött gúnynévvel illetnek, kifiguráznak, amihez az illető nem járult hozzá.
Valamint ha már megszületik bármilyen marhaság, már ott rögtön tudatom a jelenlevőkkel, hogy engedély nélkül ne terjesszék.

Ha már valakit kifigurázol a tudta nélkül, akkor az első az, hogy Tőle kérsz engedélyt a nyilvánosságra hozatal előtt. Ez az én etikám.

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#47203) Flow válasza tildy (#47180) üzenetére


Flow
senior tag

Mindig van lejjebb. Ezt csak azért mondom, nehogy leülj, hanem inkább tedd oda magad még keményebben! :K Amikor az ember azt hiszi, ennél már nincs szarabb és elkezd (pillanatynilag) süppedni, na tuti hogy akkor üt be valami még drabálisabb probléma. :W

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#47204) Parci válasza Janoska26 (#47195) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a dolognak Kalandorhoz és Bash-hez semmi köze sincs. attól, h ők megsértődnek (vagy sem), nem történnek még ilyen horderejű döntések. már csak ismételni tudom magam, de NG sajnos olyasmibe keveredett, amiből modként nem lehet jól kijönni.

a méricskélést hagyjuk, mindenki beleteszi a PH!-ba és a Fórumba, amit tud. pont ezért fáj, ami történt, mert NG sokat tett bele. és igen, mindenki botlik. de ha olyat botlik, ami egy közösséget kezd rombolni, nincs választásod.

egyébként pedig a talin jelenlévő, a dologban aktívabban résztvevő emberektől minimum egy qrva nagy szorit remélek NG irányába... :(

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47205) (Kolombusz)


(Kolombusz)
veterán

A született döntéseket teljes mértékben indokolatlannak, eltúlzottnak és igazságtalannak tartom ngabor2 és EQMontoya esetében.

Köszönök mindent, amit ez a közösség nekem nyújtott, én most hosszú távú pihenőre megyek. További szép napot mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#47206) Pacák


Pacák
senior tag

Nuclear launch detected

(#47207) Parci válasza Parci (#47204) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

főleg, h NG szervezte, ők pedig ezt tudták ott alakítani. és nem, nem arról van szó, h a poén szar volt. gáz, ami ott történt. az, h Whaskes humora szar, mértéket nem tud tartani, egy dolog. max bannolva lesz egy idő után, ha a fórumon belül veti el a sulykot. az a baj, h NG nem kezelte megfelelően a kialakult helyzetet.

és egyébként továbbra is áll, h hg-k/modok esetében sokkal kevésbé van lehetőség hibázásra, mint egyébként. szerinted engem hányan ítélnének el egy hasonló megmozdulásért?

NG egy olyan dolgot vesztett most el, amit sajnos nem a legjobban használt az adott esetben. annak ellenére, h nem volt aktív a dologban. viszont nem tiltva lett, csak rendes, átlagos fórumos lett belőle.

ha olyasmi történt volna, ami semmilyen szinten nem megengedhető, azonnal repült volna minden érintett.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47208) venember83 válasza Parci (#47204) üzenetére


venember83
nagyúr

Heh, közösséget rombolni? Milyen közösségről beszélsz? Nincs PH!-s közösség lényegében, vannak a modik/HG-k s vannak a tagok. Ezt az űrt próbálta ng2 szűkíteni vagy amennyire tudta, eloszlatni. S éppen ez az űr miatt lett az egész kifigurázás is, de nem kell ezt sem látni, könnyebb megsértődni s megtorlást követelni.

(#47209) tildy válasza Pacák (#47206) üzenetére


tildy
nagyúr

Mikor mikor? Valami hír? :Y:Y
Már azt hittem tudsz valamit a SC2 megjelenéséről.

VladimirR :bizony , bizony, én is tudok ilyesmi dolgokról...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#47210) VladimirR válasza Parci (#47200) üzenetére


VladimirR
nagyúr

nem szamonkeres akart lenni, de korulbelul fel nap tavolbol sem volt egyertelmu, hogy mi a helyzet, vagy hogy barki is tisztaban lenne vele, vagy hogy mondjuk gaborral beszelt-e akarki is, tud-e mar egyaltalan a dologrol

egyebkent lehet szamomra azert konnyebb szetvalasztani a dolgokat, mert eleg aktivan jartam talalkozokra es hallottam mar mod-tol boven, hogy az egyik modd igy, a masik ugy
szoval szerintem szethuzas eddig is volt, meg ha nem is latszott
viszont tovabbra sem ertem, hogy ez - mint maganemberek velemenye masokrol, mint maganember - milyen osszefuggesben all itt vegzett munkajukkal, mig szemelyes ellenteteik nem utkoznek ki

igazabol valoszinuleg nem is fogom, szoval en itt kiszallok, a dontest tudomasul veszem

(#47211) Pacák válasza tildy (#47209) üzenetére


Pacák
senior tag

Semmi, csak rákattantam megint a témára és idegesít, hogy nem igazán jól támogatott a flash oldal a szutyok benti gépemen... konkrétan csak frémeket látok, mert lassú dög.

Nvidia Vanta/Vanta LT... :W

Nuclear launch detected

(#47212) Parci válasza (Kolombusz) (#47205) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

az eltúlzottság lehetne vitaalap (bár az sem nagyon), a másik kettő viszont nem. pont azért született meg a döntés, mert a mai napig úgy gondolják az érintettek (a jelenlévők), h normális, amit csináltak.

az, h szerinted normális, egy dolog. ha NG szerint nem totálisan nem normális, az viszont baj, mert NG együtt dolgozik a "karikatúrák" alanyaival, ráadásul egységesen képviselik az egész fórumot a maradék 130e+ user felé.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47213) (Kolombusz) válasza VladimirR (#47210) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Tud róla.
Ennyit akartam még beírni, csak nem jött a jelszóemlékeztető.

Sziasztok!

(#47214) Parci válasza venember83 (#47208) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

van igazság abban, amit írsz, de légyszi a talitokat ne azonosítsd a ph!-s közösséggel, mint olyannal. ph! hét és fél éve van, van, akinek NG jelenti a közösséget, van, akinek Den, van, akinek Bobmaster, van, akinek Gergoke, van, akinek én, van, akinek keopsz, stb. bonyolult dolog ez.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47215) FehérHolló válasza VladimirR (#47210) üzenetére


FehérHolló
veterán

Ne az elvi, hanem az érdeki oldalát nézd, tisztább lesz a kép.

Skynet is real. It's called Google.

(#47216) Parci válasza VladimirR (#47210) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

NG a fórumon végzett munkájával elégedettek volt mindenki, szerintem. a fórumon kívül viszont most rossz dolog történt, ő érintett volt benne, és ez a dolog visszakerült a fórumra. ez a probléma, összességében.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47217) Parci válasza FehérHolló (#47215) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ezt a vonalat lécci ne... undorodom az ilyesfajta, mindennemű információt mellőző, lejárató suttogó propagandától. tudod, az apróknál már többen tudni vélik, h én személyesen koordinálom, h embereket átverjenek, megfélemlítsenek, stb. ezeket tényként suttogják néhányan, és a hülyeség marhára ragályos.

nem tudom, hogy mire gondolsz érdeki oldal alatt, mert ötletem sincs. arra kérlek, tartsd meg magadnak, mert olyasmit adsz a számba (legalábbis felteszem, h az enyémbe, mert a döntést én hoztam), amit biztosan nem mondtam/gondoltam.

és nem szeretnék veled vitatkozni azon, h vajon melyikünk tudja jobban, h mit mondok/gondolok. én.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47218) 7 válasza Parci (#47216) üzenetére


7
addikt

Ne haragudj, hogy beleszólok, tudom, hogy nagyon unod ugyanazt ismételgetni sokszor, de lassan kezded úgy magyarázni a helyzetet, mintha óvodásoknak tartanál előadást (értsd: leegyszerűsítetten, felületesen írod csak le a dolgokat). Ez szerintem itt és most sokaknak nem lesz elég, megint mások pedig megsértőd(het)nek rajta.

Figyelj rá, kérlek. Én ugyan értelek, de most hisztérikus röhögőroham jött rám.

[ Szerkesztve ]

(#47219) Parci válasza 7 (#47218) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igazából nem tudok a dologhoz már mit hozzátenni, úgyhogy nem is fogok. aki képbe akar kerülni, elolvas mindent és abban benne lesz, ami benne lehet. mondjuk szerintem pár hsz-szel ezelőtt is megvolt minden infó, mégis jöttek a kérdések, ezért próbáltam újfent máshogy válaszolni rá.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47220) FehérHolló válasza Parci (#47217) üzenetére


FehérHolló
veterán

Nem adtam a szádba semmit, nem suttogtam semmit, csak azt mondtam, hogy érdemes a történteket nem csak elvi szinten vizsgálni.

Az elejétől követem a cselekményeket, ismerem, hogy milyen elvi dologgal akarod alátámasztani a döntésed, de a döntés alapja nem elvi. Kalandor nagyon bepöccent már akkor, amikor még nem is a képről volt szó, csak simán lebuzizva érezte magát. Futott az illetékeshez valami megtorlásért. Ennek következteképp jelent meg annyi moderátor ebben a topicban, mint még eddig szinte soha.

A végtelenségig leegyszerűsítve a problémát (azt nem fogom ide leírni pontosan, amit gondolok erről az egészről): jobb egy moderátort veszíteni, mint egy házigazdát, vagy akár többet egy házigazdánál. Széthúzást nem szüntetsz meg vele, de egy esetleges szétszakadást megakadályozol, ennek ngabor volt az ára, körülbelül ennyi.

Megyek előadásra, egy darabig nem olvasom most a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#47221) csapos2


csapos2
addikt

Parci!

A döntést az itt olvasottak alapján hoztad, vagy volt valaki, aki felhívta a figyelmed a történésekre?

[ Szerkesztve ]

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#47222) venember83


venember83
nagyúr

Hmm...

(#47223) Parci válasza FehérHolló (#47220) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ez is lehetne egy forgatókönyv, de a dolog azért itt más: nem gondolom, hogy NG hibátlanul járt el, és 100%-ban ártatlan áldozat, akit a körülmények miatt fel kellett áldozni.

Kalandor vagy más pedig futhat hozzám, ha úgy ítélem meg, h nincs igaza, elhajtom. képes vagyok önállóan döntést hozni.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47224) Parci válasza csapos2 (#47221) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

természetesen szóltak, nyakig ülök melóban, alapból nem jártam volna itt a topikban. miután szóltak, elolvastam mindent, megnéztem a szóban forgó rajzokat, stb.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47225) TexT-BoY válasza venember83 (#47208) üzenetére


TexT-BoY
addikt

Ne haragudj de én azt gondolom ez igenis közösség, főként a Fáradt gőz. Ezt szerintem csak te látod ugy hogy moderátorok/HG-k külön réteg és vannak a sima felhasználók, aminek te nem vagy mondható, lévén elég magas rangod van. Nem csak NG dolgozik azon önszántából hogy a forumot közelebbhozza. Netán a Mod-user távlatot csökkentse. Öszintén szólva nekem az hogy itt valaki moderátor, az nem jelent SEMMIT, ő mást lát a forumbol mint én, kapott egy sor IP-t meg 1-2jogot, ennyi. Ettől ő más lett emberlieg? nem, maximum felelőség teljesebben kell megszólalnia. Ha te azt gondolod ez nem egy közösség akkor nemtudom mit tetkintessz annak.
Ha azt nem is mondom hogy barátokat szereztem itt de mindenképp a 3. Otthonom a PH. Hazajövök egyböl nyitom, olvasom, valamennyire együtt élek itt emberekkel (többek közt veled is te mafla:) ). De csak a teljesség igénye nélkül, amikor apámra nem számithattam Bash, meg I_am_the_one;] alias I_am, tett helyre, mások terelgettek. Az első lanomon Kalandor melett ültem és sokat segitett. Az első sörözés alatt dodi páleszéltöl majdnem összehánytam magam, és sorolhatnám. Valamennyire itt nőttem fel, ezek között az emberek között, csak mint user, és most megakarsz gyözni róla hogy ez nem egy közösség?

A jelen esetbe nem kivánok belefolyni,
1. nem voltam ott
2. VladimirR-t krédeztem a történtekröl és azt mondta volt előélete Whas és Kalandor között, ebbe ismét nem folynék bele. Mindkét fél ismert a forumon, bár IRC-re nem járok.

Azt pedig fölöslegesnek tartom hogy most "felkelő hajadonok:D" vagy "áldozatok". Elvonuljanak, lásd (Kolombusz), ezek után ki fog Nissant ajánlani a milyenótót vegyek topikba? Bele se gondolok hogy DFX is megsértődik, meg még 1-2ember és Rick4 egyedül marad a V6os 3lityós gépekkel:D.

[ Szerkesztve ]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#47226) RoyalFlush válasza 7 (#47161) üzenetére


RoyalFlush
őstag

No yeti nekem nincs már kedvem vele tovább szöszmötölni, ha gondolod belinkelem pü.-ben.

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#47227) Parci válasza FehérHolló (#47220) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

még annyit szeretnék mondani, hogy ez a "mod" és "hg" nem valami kasztrendszert szimbolizál, nincs ilyen, hogy hg > mod, stb.

egyébként pedig az biztos, h lehetetlen helyzetbe kerültem a dolog által. igazából tök jó volna, ha nem csinálna senki ilyesmit, mint ami ott történt, és akkor nem lennének ilyen feloldhatatlan helyzetek.

én egyébként sosem rajzoltam le egyik haverom/munkatársam sem szőrös f@sszal, nem ragasztottam magamra aztán a cetlit, stb. te csináltál már ilyet? csinálnál? normális dolog? a legnagyobb kár, h egyáltalán ilyesmi történt egy ilyen összeröffön - amúgy nem is beszélnénk most ezekről :(

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#47228) TexT-BoY válasza Parci (#47227) üzenetére


TexT-BoY
addikt

Előző pesti találkozón is volt egy hasonló megmozdulás, azok az userek akik eltávoztak köreinkböl leadták a matricát, illetve az igérkező de nem eljövő tagok matricáját is magára agatta az emberünk. Ne kérdezzétek ki volt, de poén volt.:D

Különben is nooooormális vagy:) nem csináltál ilyesmit? Az a legnagyobb baj hogy erről fénykép készült és nem maradt az ott levők zárt dolga. Talán sose tudják meg az érintettek és sose lesz belöle baj.

juteszembe, zsiroskenyeret eszek, pritamin paprikával.

Leszpekt : én is de ma még emberek közé meeök:D.

[ Szerkesztve ]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#47229) RexpecT válasza TexT-BoY (#47228) üzenetére


RexpecT
addikt

Én hagymával enném, friss kenyérrel isteni :B .

(#47230) Kazimír válasza TexT-BoY (#47228) üzenetére


Kazimír
őstag

" én is de ma még emberek közé meeök"

Vigyél nekik is :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#47231) kicsitomi88


kicsitomi88
őstag

Parci:

Javits ki ha tevedek:

NG mint maganember vett reszt a helyszinen es mint maganember ugy dontott, hogy nem szol bele, hogy a tobbiek mit okorkodnek.

Mikor ez a dolog a PHra kerult modkent eljarva moderalt.

Igy van vagy nem jol latok valamit?

90 87.5 87.8 87.5

(#47232) RexpecT


RexpecT
addikt

Egyébként én is igazságtalannak tartom hogy elvetté(te)k a moderátori rangot ngabor2-től, vagy inkább sajnálom mert Ő volt ez egyik legemberibb modi.
Gondolom a döntés megmásíthatatlan, ezért csak a nemtetszésemet fejezem ki :( .

Pont ezaz hogy magánemberként vett részt, és csak azután mint PH! moderátor.
Áhhh.... :(

[ Szerkesztve ]

(#47233) tbs válasza kicsitomi88 (#47231) üzenetére


tbs
addikt

Nem engem kérdeztél, de
1. Nem jól látsz valamit. (Vagy durván más a nézőpontod. :B )
2. Ne melengessük itt ezt a témát. Priv. vagy anyázós topik.

[ Szerkesztve ]

(#47234) Kazimír válasza RexpecT (#47232) üzenetére


Kazimír
őstag

:(

__________________

tbs: ám legyen..

[ Szerkesztve ]

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#47235) Rive


Rive
veterán

Absz. outsiderként: a topikban felvezetettek alapján egyedül NG esetében kissé elkapkodottnak érzem a radikális intézkedést. Meg mellesleg mintha picit reménykedve lett volna, hogy a randaság nem kerül ki az asztalra, hanem elalszik magától. Pedig magában, nyilvánosságra kerülése nélkül is elég randa: képes lehet - képesnek kellene lennie - annak a fajta bizalomnak az aláására, ami itt szóba került, és aminek a megrendülésével indokolva lett a dolog.

Szóval:

#1.: csak arra támaszkodok, ami itt a topikban előkerült, ha a dolog ennél több, akkor egyrészt nem vagyok rá kíváncsi, másrészt tessék figyelmen kívül hagyni, amit írok
#2.: a topikbeliek alapján elhallgatásban is bűnösnek érzek némi további személyeket
#3.: javasolnám, hogy NG esetében személyes, de min. telefonos megduma legyen további fejlemények alapja.

Nah, válaszolni se kell, már húzok is.

Ui.: szenvedő szerkezetek szándékosak :P

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#47236) RoyalFlush válasza 7 (#47161) üzenetére


RoyalFlush
őstag

szőrös is, eszik is .. pop corn -t is .. ha ezek után rádragadna a véreskezű yeti vagy valami hasonló becenév, ne engem hibáztass :D rábólintottál

[ Szerkesztve ]

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#47237) tbs válasza RoyalFlush (#47236) üzenetére


tbs
addikt

:C Jé, Yetike!

(#47238) nike_


nike_
addikt

Szevasztok!

Na tbs most mást csináltam...:D

(#47239) tildy


tildy
nagyúr

volt brainstorming az imént, és tök jó ötleteim voltak.
Szeretem az ilyet. Ráadásul úgy tűnik egyik kódom bekerül egy nagy fejlesztésbe
Tényleg sajnálom, hogy nekem ebből már nem , vagy csak minimális szelet jut :(
winnerhun oldalán nem találom a szomorú bandukolós smielyt:(

Royalflush: ami publikus : nem a tudásom miatt.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#47240) RoyalFlush válasza tildy (#47239) üzenetére


RoyalFlush
őstag

de miért menesztettek :((( - publikus ? Gondolom nem nagyon ..

mod: (#47238) nike_: mit ? :U

[ Szerkesztve ]

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#47241) nike_ válasza RoyalFlush (#47240) üzenetére


nike_
addikt

Edzésen voltam. :DD Focin. Amúgy olvasd el Tildy bejegyzését, abban le van írva miért..

[ Szerkesztve ]

(#47242) fullextra


fullextra
tag

ide lehet mindenféle off topic hozzászólást írni? :DD :DD
úgyhogy nem kell az off topic karikát bejelőlni?
de jó ,hogy végre rátaláltam erre

(#47243) RoyalFlush válasza fullextra (#47242) üzenetére


RoyalFlush
őstag

mindenfélét nem

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#47244) fullextra válasza RoyalFlush (#47243) üzenetére


fullextra
tag

én sem így gondoltam :DDD :W

(#47245) 7 válasza fullextra (#47242) üzenetére


7
addikt

Lehetőleg olyat, ami azért jó nekünk. :P

Itt nem szakmai beszélgetések szoktak folyni kötetlenül, úgyhogy csak úgy viselkedj, ahogy azt egy normális élőszavas beszélgetés közben tennéd (ha nagyon gátlástalan vagy, akkor fogd visszább magad ahhoz képest is :K)

[ Szerkesztve ]

(#47246) bolondember válasza fullextra (#47242) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

de csak óvatosan ám... ;]

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#47247) nike_ válasza bolondember (#47246) üzenetére


nike_
addikt

Eddig főleg a mobilos részlegen volt...

Fullextra: Gyere, de itt is vannak modik....:D

Bolio: Mé?

[ Szerkesztve ]

(#47248) bolondember válasza nike_ (#47247) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

mert itt vannak ám nagyon fiatalok, nehogy lelki törést okozzon nekik... ;]

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#47249) RoyalFlush válasza nike_ (#47247) üzenetére


RoyalFlush
őstag

nike_ jársz te rendesen ált. suliba, hogy mindent tudsz ? Vagy kiírattad magadat a dokival, hogy PH!zhass ? :D Tudod, az alapok elsajátítása a leglényegesebb.

[ Szerkesztve ]

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#47250) fullextra válasza RoyalFlush (#47249) üzenetére


fullextra
tag

ja ,hogy itt ilyen érdekfeszítő beszélgetések mennek :DD :DD :C

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 43 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.