- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Azért a végére csak visszatértél ahhoz, amiről beszéltem
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.
Egyébként valahogy úgy érzem, minden rövidtávú, amit csinálunk, és végső soron mi magunk is azok leszünk/vagyunk. Például a lakások teleklímázása, ami csak az utcára ontja tovább a meleget. Csak tologatjuk a szart egyik térfélről a másikra.
-
Niquis
aktív tag
Te jól csinálod, és szerintem itt mindenki el is ismeri a környezettudatosságodat, az életviteledet és még sok mindenedet, mert megismertek. Én viszont azt nem értem, miért akarsz ilyen erősen térítőmunkát folytatni azért az országért, és a lakóiért, akik közül kíváncsi volnék, mekkora arányban követik a példádat. És hogy miért akarod mindenáron az ígéret földjeként beállítani, mikor ezzel a legtöbbünkből csak makacs ellenállást váltasz ki. Mert azért azzal mindenki tisztában van, hogy a kép nem csak ennyiből áll.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NIOH 3
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen program, ami...?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.