Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Azért a végére csak visszatértél ahhoz, amiről beszéltem
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.
Egyébként valahogy úgy érzem, minden rövidtávú, amit csinálunk, és végső soron mi magunk is azok leszünk/vagyunk. Például a lakások teleklímázása, ami csak az utcára ontja tovább a meleget. Csak tologatjuk a szart egyik térfélről a másikra.
-
Niquis
aktív tag
Te jól csinálod, és szerintem itt mindenki el is ismeri a környezettudatosságodat, az életviteledet és még sok mindenedet, mert megismertek. Én viszont azt nem értem, miért akarsz ilyen erősen térítőmunkát folytatni azért az országért, és a lakóiért, akik közül kíváncsi volnék, mekkora arányban követik a példádat. És hogy miért akarod mindenáron az ígéret földjeként beállítani, mikor ezzel a legtöbbünkből csak makacs ellenállást váltasz ki. Mert azért azzal mindenki tisztában van, hogy a kép nem csak ennyiből áll.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.