Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Azért a végére csak visszatértél ahhoz, amiről beszéltem
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.
Egyébként valahogy úgy érzem, minden rövidtávú, amit csinálunk, és végső soron mi magunk is azok leszünk/vagyunk. Például a lakások teleklímázása, ami csak az utcára ontja tovább a meleget. Csak tologatjuk a szart egyik térfélről a másikra.
-
Niquis
aktív tag
Te jól csinálod, és szerintem itt mindenki el is ismeri a környezettudatosságodat, az életviteledet és még sok mindenedet, mert megismertek. Én viszont azt nem értem, miért akarsz ilyen erősen térítőmunkát folytatni azért az országért, és a lakóiért, akik közül kíváncsi volnék, mekkora arányban követik a példádat. És hogy miért akarod mindenáron az ígéret földjeként beállítani, mikor ezzel a legtöbbünkből csak makacs ellenállást váltasz ki. Mert azért azzal mindenki tisztában van, hogy a kép nem csak ennyiből áll.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem baj. Viszont a világ nagyon nagy részén még sokkal alapvetőbb problémákkal küzdenek, és ez sok ország nemtörődöm, rövidtávú döntéseinek eredménye, egyebek között azé is, ahol élsz. Nagy hatalom, nagy felelősség, ugye. Nem csak háztájon belül.