Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Szummában akkor fog látszani ha az emberek nagy százaléka legalább ennyit fog tenni. Nem elég ha az állam törekszik az ésszerűbb, gazdaságosabb működésre, az embereknek is ugyanúgy áldozni kell. Én elkezdtem, ha valaha gyermekeim lesznek, ők folytatni fogják...
Nyilván 97-ben még tervben sem volt a H2, egyébként éppen néhány hónapja láttam az autópályán egy HydroMazda-t, Test In Progress címkékkel teleragasztva. Haladnak a dolgok, csak lassan.
Integra!
Egyelőre nem kivitelezhető, okának mélyre nyúló gyökerei vannak, amit nem lehet felszámolni egyik napról a másikra.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest