Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz Bash #703 üzenetére

HI!

Az a baj hogy en ezekne a dolgoknaka eremenyeto is van szerencsem latni, ill. ojjan emberek szajabol hallani akik nincsennek hasresve a marketiug dumatol /linkeltam ma rNked par embert ha jol emlexem:- )/
    Fojjtadhatbad csak az erdemenyessege sajnos igencsak kerdeses es megkerdojelheto.
    Itthon is rohattul orultunk a 90-es, hogy mijjen jo lesz ha a szennyezo autokat levsereljuk keveset szennyezokre, asztanmeg ovatosan vki megjegyezte hogy samoljunk mar egy kicsit, szamoltunk es csunya lett:- (((
    /amugy en voltam az pl. aki eloszor szamoltam 97-ben egy tdk vegere, hogy mi lenne, ha a bp-n lecserelnek az osszes autot h2-re /referencia egy merci fogyasztas/. hjjba akkor eg komojj ember voltam:- )))/
    A raszoritasokrol meg annyit, hogy ma mar /jo regen/ az akerdes, mit lennel hajlando azert aldozni hogy ... / es ide nem vmi fal szoveget kell erteni/pl kornyezettudatosabban elj/, hanem pl. a napi szumma energiafelhasznlalsod a fele legyen mint most, vagy kozvetlenebbul: miert lennel hajlando letteni az napi varosi kozlekedesben az autot tomegkozlekdesre valtani/ na ez az amire a fejlett orszagokban /es kimelten usaban/ tesznek az emberek /rosz nyekvek szeritn akar 90-95%a/ es usa meg gazdasag nagysaga miatt si fekete poszto/
    Ma sokaknak mar az a velemenye, hogy akkor lesz komojjanveve a termeszetrombolas, amuikor ojjanmeretuve valik az emberi pusztulas, hogy a multiknak veszejezteti a piacat. Nem ritka fajo ez?

udv

neduddki

mod: aszme a #706ban ravilagiotttal hogy mennyire jo hejjen tapogatoztam kisse feljebb
    az a baj, hogy amerika eddig a f....allosz jo vegen allt, de mar kezdi sejteni hogy szepassan csuszik a masik vegere es rohhattul nem teccik neki /ezta kozgazdfaszok nemigy szoktak mondani, de ugy kevesbe sujjos/

[Szerkesztve]

• Viktor0610

MODERÁTOR

Nekem csak az a fura, h. a tengeren túlon az autók motorjának átlag köbcentije (és gondolom a fogyasztása is) jócskán meghaladja az európai átlagot...
    Miért?
    Miben jobb egy nagyobb köbcentis autó? :F

• Thrawn

félisten

Nem látják mi van a háttérben, csak a CO2 kibocsájtási adatokat?

Aktív témák