Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amúgy ahogy elnézem, a számtech boltok 90%-a, vidéken szinte az összes a hozzá nem értőkből él meg. mert ha nekem valami kell, akkor az kell, és akkor, nem 2 hét múlva, és nem 2x annyiért, mint Pesten. van 1 féle vincsi, az is drágán. bármi kell, rendelésre. pestről futárszolgálattal olcsóbb és gyorsabb. és ezt azért tehetik meg, mert Pistike náluk költi el a havi zsebpénzét...

-
EQMontoya
veterán
komolyan mondom, balkánon élünk... az, hogy egy kb 170.000 fős városban kb 4 boltban van noti wincsi, ott is mindenhol csak samsung... 40 gigás samsung 11k... most rendeltem Pestről hitachit, 80gb, 12.6k-ért jön, futárral együtt. ez gáz... nem kicsit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
nem csinált, ott álltam fölötte végig... töltött. a hibajavitó körök szerintem is füstöt hánytak
amúgy utána kivettem a vincsit, a teteje kb a megfoghatóság határán állt, annyira meleg volt.
linuxot nem nagyon vágom, amire használtam szerverként, annak a nagyját meg tudtam rajta csinálni... szal alapokat. amúgy debian
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
nekem ha nem is sokat, de rontott néha a nero... meg 1x sikerült leformázni vele 1 rw dvd-t, amit nagyon nem kellett volna, az pótolhatatlan volt ugyanis... az alcohol120 meg plusz-os dvd-re nem tud iso-t irni, azt eddig minden egyes próbálkozásnál olvashatatlanra irta, kb 3-4 fajta dvd-vel.
-
EQMontoya
veterán
milyen vincsi az, amely 1ik nap olyan szinten halott, hogy a bios sem ismeri fel, ma pedig komoly terhelés esetén sem produkál hibát, nem kattog, mint ''meghalása'' előtt, csak lassú 1 kicsit.
tiv: még1 ilyen mondtad, és Te fogsz szerintem
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
rántotthús hidegen, tányér nélkül... igy az elegántos
nembaj, legalább nincsennek túlzott igényeim. -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
2lem, hogy 110 fahrenheit lenne majdnem függőlegesen tüző nappal

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
itt csak a hardware-eknek van melege, én egyiptom után ezt a 26-28 fokot kifejzetten kellemesnek érzékelem

Kakukk: amennyiben a mikulas sikeres akar lenni, pokolra kell annak menni, ma csak aze, me télen nagy sansszal égnek le a szakálla, meg Ő maga is, ha sikeres akar lenni. sikeres mikulást deffiniáljuk annak, amelyik az összes jó gyeröknek el tudja juttatni az ajándékát az időzónák miatt kb 30 óra alatt.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
jujj
a képet nem kell átnevezni, feltöltöd... juliska.jpg-t, tárhelyed mondjuk evelyn.extra.hu, akkor evelyn.extra.hu/juliska.jpg, azt csókolom.
#2432: ezt nem láttam, csak az ajtóberúgósat.. jó
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
asztalimban meghalt az alaplap júl 22.én... garanciális cserére várok. jó, sebaj, van noti. abba ma este halt meg a vinyo. igy most noti2 van használatban. aza baj, hogy eza vinyo még garis se volt. de legalább fontos adat nem nagyon volt rajta.
-
EQMontoya
veterán
pálinkás jóreggelt!
-
EQMontoya
veterán
kiskúútt kerekes kútt, denehéz bejelentkeznii....
Pstaláda: aluggyon a kaszás, kurtajóvott eza nap

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
megvan a felsőfokúm!! YEEAAAHHH
-
EQMontoya
veterán
valaki árulja el, hogy miért nem lehet egy várhatóan nagy látogatottságú weblapot olyan helyre helyezni, ahol van elegendő kapacitás ennek kiszolgálására?
főleg, ha vki súlyos pénzeket fizet érte. ennyi alkalmatlan idiótát... -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
fingom sincs, filmeztem, pofáztam, elment azzidő.
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
ezt beszoptuk

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
lényegtelen, valahonnan örökölte a nagybötüsségét

-
EQMontoya
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
necces, de ott ha bemész 1 Mc-be wc-re, nem basznak ki. amúgy van több helyen is, pl Viterbo felé menő hév állomás, tán 1-2 metró megállóban is van. miskolcon pl egy nyilvános utcai wc-ről nem tudok. bevásárlóközpontban van (plaza, interspar), de az ugye bezár pl éjjel.
#1929: Vespasianusnak hivták az illetőt.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez a jellemző mentalitás. külföldön, pl Rómában a Colosseum mellett ingyenes wc van, hogy ha már odamegy a turista a pénzét költeni, ne az emlékmüvet brunyálja le... Krakkó főterén ingyenes wc volt, amikor kinnvoltam. itthon meg ingyenes sehol nincs, főleg nem látványosságok közelében, fizessen a turista még 50ft-ot... aztán csodálkozunk, ha lehugyozza a várat.
-
EQMontoya
veterán
visszatértem, reszkessetek!
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
egyiptomba.
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
én most hajnalba indulok.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
nyilván egyrészt gáz a dolog. de erről is inkább mi tehetünk. tudod, ebben az országban mindenki kurva hamar akar meggazdagodni, ezért sokminden lényegesen drágább, mint pl a németeknél. pl a márkás ruha. pedig kétlem, hogy akár a helyiségbérlet, akár az alkalmazott olcsóbb lenne dortmund belvárosában, mint BP-en. és mégis, kinn olcsóbb a cucc. nem fura?
-
EQMontoya
veterán
én meg megyek bubukálni
további kellemes vitázást néktek. peace 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
véleményem szerint kicsit elfogult vagy abba az irányba, de abban abszolút igazad van, hogy elég összetett kérdés.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ha ezt megfelelően reklámozza, akkor Ő lesz a jószivü miller kereskedő, én tőle fogok millert vásárolni, és ha én elég sokat veszek, jól járt
szal amit leirtál, nem hülyeség. de ha már igy emlited, nekem is küdhetne 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
de ha figyelmesen elolvastad volna, amit linkeltem, akkor láthattad volna, hogy az USA és oroszország együttesen az adott témába tartozó környezetkárositó anyagok több, mint 45%-át bocsátják ki. Oroszországot környezetvédelem témában hagyjuk, először inkább emberi jogok terén kéne arra szétnézni, környezetvédelemtől távol állnak, mint makó jeruzsálemtő. tételezzük fel (bár nem tudom), hogy ez a 45% még USA felé oszlik kevéssé (amit nem tudok elképzelni), és csak 20% esik oda. ez mind szép is jó, csak aza gond, hogy az USA lakoságga ha jól dudom, 300m körül van, tehát a világ lakosságának 5%-a, amire a 20% környezetszennyezés bizony elég sok, figyelembe véve azt, hogy a ténylegesen amerikában gyártott termékek száma nem igazán növekszik, sőt, véleményem szerint inkább csökken, elvégre mindennek a gyártása tolódik keletre. nyilván az usa nagy területe miatt a szállitmányozásból adodó környezetszennyezés/ember átlag nagyobb lesz, mint pl Japánban, de ez nem okozhatna ekkora kibocsátást. Kiváncsi lennék, hogy Japán a maga cca 200m lakosával vajon hány%-ot tesz ebbe a listába? mert iparilag nem áll túl messze az USA-tól.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
óvass, használ: [link] de hogy ezt magadtól miért nem sikerült kiguglizni, ez számomra rejtély.
Ez a link inkább a politikáról szól.
Ez meg tán pöppet szakmaibb, bár nem dudom pontosan, én se értek hozzája: [link]
mod2: amit a hsz-ed végén irsz, h az amerikai környezetvédelem, szerintem pontosan arról van szó, hogy Te is bevetted azt, amiről közvetve Neduddki irt. Az, hogy átpakolom a környeszetszennyezést máshova, valamint úgy teszek, mint aki kurvára környezetvéd. (Sok, jól látható kis apróságot csinálok, ami nem túl effektiv, de látványos, a környezetszennyezés naggya meg ugyanúgy megmarad, csak hát Józsibácsi azt láttya, hogy itten bizony kurvára környezetvédelem van. Ha elolvasod a 2 linket, látni fogod, h az USA a legnagyobb környezetszennyezők egyike.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
még mindig nem vágod, h nem Ő jött elő kiotoval?
vazze, szövegértsél már kicsikét léccike.
Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én meg húzok alvadni, holnap alkotni kéne... pás all.
amúgy utána kivettem a vincsit, a teteje kb a megfoghatóság határán állt, annyira meleg volt.
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szal amit leirtál, nem hülyeség. de ha már igy emlited, nekem is küdhetne
Ez a link inkább a politikáról szól.