- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Töményeeeeeeet???? Őőőő ittam. De hogy, mit, a franc se semlészekik rá. Ajjaja, Jedzlüdikc. A fracn ba, már megint nem tudok írni. Azértg az eeljén jacította. de mosmár nem sikerüll,. Meg írni se. Már megint kedződick neduddkí írásának lebukásta vagy mi a franc. Most Kaphemos löüki a szüveget itt mellettem.
Atz a baj, hogy ilyenkor nem megy a vakírás vagy minek írják. Én igazság szerint sosem használtam.,,,,, őőő tanultam a vakírást. UTé-s kol.llgéa meg tanulta. És még úgy e meg nyeki. Nekem meg megy tanulás nélkül. CSakn nem ilyen állapotban. KKoncertálni kell, nekhezetbben nemgy már. Nem is javítok. Na ezt talákja meg a keymedia.hu vagy mi. Hajár. Talán a saját címük kijün
mert azt kijavítottam. Aszongya írjam be hogy itt rinyál Kephamos. Húúúbbazzzz ebbe tgövvet javítottma mint az egézsbve, BDe az ilyent ilyen találkozüókban e6 za nép, legalább is az off olvasókl már megszoktahtták. Na van aki ezt végigolvasta? Na erre válaszoljon, TAlán GÍ-n
kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
Whaskes azt mondja winner basszott hosszú hsz-t géápel, a bvenú full részeg mintg állatg. És készül mittudomain mi, már rég elkülde a hszé-tg, mostmár küldöm én is
DDDD

:

Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kívül úgy se lesz senki se. Na majd kiderül.- Assszeonagya Kephamos ezt rossz lesz visszalolvasni, meg azon reménykedick ghog tgesója hazaciszi. Néba javítok, néha nem, mert likusta vagyok. De bha nagyon olvashatatlan, akkor muszáj javítani. ?mostg átnézhett W., kolléga, hogy mi a francd van. Gépel, valamit hozzsázsülás. Megkérdeztem, hogy hova ír. IOff tioujba, ír, asionngy. itt is javítja.-
DDDD