Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
N1
tag
válasz
Retro11
üzenetére
Váá. Ezt a dezsős poént kihagyhattad volna.

Én mit mondtam? Semmit se tudtam kinyögni.
Azt meséltem már, amikor egy saccra 110 kilós csaj feküdt reggel az ágyamban, semmire se emlékeztem, és nekiállt fellármázni az egész házat, hogy hol a bugyija
Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat. 
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit talált magára kapott, aztán kitessékeltem nemröhög az emeleti ablakon, lemászott valahogy a csatornán, nem kicsit lett volna körülményes elmesélni az épp ébredező anyáméknak, hogy mi történt. Erre? Csöngetnek, anyám kinyitja az ajtót, aszondja a csaj: Csókolom itt hagytam a bugyimat.