Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Face8814
üzenetére
Ha nem vennéd észre nekem válaszolt nem is neked. Viszont én meg a ződről írtam.
I_Am: Thanks your help. Igen ez az!
Ami pedig a két típusú beretvát illeti szerintem:
a.) hagyományos:
A mai napig még mindig ezzel lehet szerintem a legalaposabban a szőrszálakat gyilkolászni, de mindenki ismeri azt a szituációt, amikor reggel álmosan, borostásan nincs kedvünk pepecselni a borotvahabbal és a tükör előtt görnyedve szenvedni. Itt jön be a villanyborotva előnye.
b.) Villanyborotva:
Gyors, kényelmes, hab sem kell hozzá. Van belőle száraz és nedves is. Én szvsz a szárazat preferálom. Hátránya, hogy nem végez olyan alapos munkát. Ha villannyal tisztítom meg az arcom, akkor már gyakran aznap este érzem a szálak kikandikáló végüket, de legkésőbb is másnap reggel. Viszont ha a hagyományossal borotválkozok, akkor ez akár 2 nap is lehet.
Szeretném kiemelni, hogy ez szigorúan szvsz... -
burgatshow
veterán
-
Racecam
nagyúr
válasz
Face8814
üzenetére
Anélkül, hogy nekem lett volna, mindenkinek mondtam, hogy az elemes már milyen egy marhaság. Aztán karácsonyra kaptam elemest (távoli rokon
), és most azt mondom, ez jobb mindegyiknél, amit eddig használtam. (Mach3).
Azt hiszem, ki fogom próbálni ezt az újat is. (Úgy látszik a reklámok nekem szólnak
)
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amíg nincs zsetonom fejre, addig marad a Philips 3 körkéses villanyborotvám...