Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ez az autóbuziság műszaki buzisággal kombinálva

De amúgy hidd el, nekem nagy élményt jelent, hogy pl. nem 2+2, hanem 4+5 féle módon lehet kombinálni a klíma szabályzást, állítgatni, aztán azt mind végigpróbálni...nem kis idő. Aztán a hifit áttanulmányozni töviről hegyire, mi mit hogyan állít, milyen sebességekkel írott cd-ket tud még zökkenőmentesen olvasni, aztán a km-számláló-fogyasztásmérő kombót is ki kell kisérletezni, meg a vetített műszerfal beállítási lehetőségeit végigpróbálgatni. Aztán a ködlámpa kezléseinek szabályát(helyzetjelzőnél, tompítottnál melyiket lehet kapcsolni melyiket nem), a középkonzol megvilágítását, a beltéri világításokat, térképlámpát, a fényszórókat, csomagtérlámpát, meg még soksok egyebet nem lehetett megnézni napfénynél, most meg sötétedésnél a félig zárt ajtóval már igen. Aztán a hangszórókat is le kellett tesztelni, amit csakis egyedül lehet nyugodtan, bő nyállal, izé...bő hanggal
Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.
Szal van sok apró izé, amivel el lehet matatni, és nekem el kell tölteni jópár meghitt órát kettesben a géppel, hogy egészen közel kerüljünk egymáshoz. Pont olyan mint egy nő. Ismerkedni kell vele, nem szabad lerohanni.
Na tolok egy kis Borostyánt...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.