Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Nem tudom, bár csak itthon is ilyen kultúráltan csinálnák. Lehet hogy kellemetlen volt utólag a szituáció, de legalább nem tapiztak, nem súgdostak oda, nem hoztak senkit szégyen helyzetbe. Próbálkoztak, el kell felejteni, a honiaknak meg példát venni róluk.
De lehet hogy csak magyar tanárt kerestek, hogy ide jöhessenek Európa legszebb lányaihoz.
-
Xantomas
őstag
Nem is tudtam hogy van új Prosectura album. Nem sok életjelet adnak magukról. Lehet menni a Headbangerbe, hátha megint van akciós CD. Az Alvin dedikálásról meg lecsúsztam.
Emlékszem mikor a lejátszási listába betettem az Ici-pici számukat, egy olyan társaságban ahol csupa újgazdag, apuci pénzén menőző gyerek volt. Kicsit hragudtak rám. Lehet, hogy szíven ütötte őket a szöveg?
-
-
Xantomas
őstag
Adjatok már valami jó ötletet. Tegnap elestem kétszer, mindkét alkalommal a bokám fordult ki, de másodjára kicsit komolyabban. Most picit fel van dagadva, fájni nem fáj, csak ha fél lábról állok lábújhelyre, de inkább nem mozdulok ki a vele a lakásból.
Unatkozok, a haverok meg buliznak. Nélkülem... -
Xantomas
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tom mit jelent. Nagyapámé volt, ő pedig valszeg az óbudai hajógyárban kapta, vagy onnan hozta. Na igen akkor még nem fiatalok mentek ki oda gerincbe törni az apuci kocsiját.
Biztos valami munkás felszerelés.
olvasatomban kb ez lehet rajta:
előtérben:
3 A
Ж Ч
Háttérben:
ЯΒΕ
......D
HTЂ
Sajnos a fényképen nem látszik, e ez csatt egy fél centi magas ''dombormű''.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Van valakinek valami ötlete hogy mit jelent az övön látható írás?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest