Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Nem akarok újból dicsekedni, vagy miegymás, bár ennél nagyobb már nem lehet az egóm, de bármily meglepő 2 és fél éve külön anyutól, megtanítja az embert főzni, és szerencsémre, vagy annak köszönhetően, hogy gyerekkoromban pompás étvágyam volt, folyton anyám körül legyeskedtem a konyhában, és valahogy megmaradtak bennem azok az ízek és receptek amiket anyámtól láttam, még némelyiket fel is tupírozom kicsit, és eléggé ehető dolgok sülnek vagy éppen főnek ki belőle
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''

Amúgy teát azt rohadtul nem tudom beízesíteni, fél liter citromlé és fél kiló cukornál általában feladom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''