Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Nem akarok újból dicsekedni, vagy miegymás, bár ennél nagyobb már nem lehet az egóm, de bármily meglepő 2 és fél éve külön anyutól, megtanítja az embert főzni, és szerencsémre, vagy annak köszönhetően, hogy gyerekkoromban pompás étvágyam volt, folyton anyám körül legyeskedtem a konyhában, és valahogy megmaradtak bennem azok az ízek és receptek amiket anyámtól láttam, még némelyiket fel is tupírozom kicsit, és eléggé ehető dolgok sülnek vagy éppen főnek ki belőle
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''

Amúgy teát azt rohadtul nem tudom beízesíteni, fél liter citromlé és fél kiló cukornál általában feladom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.Na ezek után hölgyek, ki akar hozzám jönni, jelige:''nincs több főzés csak gyönyörű haj''