Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link] - ez nektek szol?
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Hello!
Megérkeztem Miskóciába és itt fogok dögleni olyan 3 napot az E/1-es koliban. Jobbnak láttam eljönni otthonról, jót fog tenni a csend, nyugalom, semmittevés és ami a legfontosabb: egyes egyedül vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ha megallsz az ablakban a dunna fel akkor kirughatlak ha nagyon akardo, habr enm nem szeretnem:- )))
neha-neha nagyritkan egy kt vackot, ha eppen koborlok az st-r-k-ch kozott es nic saki kidobaj az arut vagy szla-t, mostanban szerencsere akad oleg hogy a magamera se jusson sok ido:- ))))
udv
neduddki -
Loretto
veterán
Most értünk haza Balatonról, sajnos előbb mint terveztük. A szitu röviden:
Fél 7-kot elindultunk Pécsről Kaposváron át Fonyód felé.De Lengyeltótiban egy barom tetű átjött velünk szembe, hiába huzódtunk, csatt a visszappillantó és a bal első ablak
Hugom pasiját nem irigyeltem. A majom meg ment tovább természetesen 
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Köszke az infót, de igazándiből <Én> nem voltam rá kíváncsi

Miket szoktál Te hordani ide az mm-be? Lassan kezdek kíváncsi lenni, hogy kit is takar a neduddki nick... Remélem nem az A épuletben lakozol...
Mert ha igen, akkor nagyon beolvasok neked egyet-smást
üdv.: föccer
vlad: És mikor rugnak ki?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hehe, megvan az 5. moderatori figyelmeztetesem is....
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egy resz 11 pert, es akettobo csinalnak 40-e4t mindfel izeve egyutt:- )))
hogy honan tusonm, nonek vettem fel mig ideglenes kinn alloazott es megvagtam egyszer es utanna mar kivvancsisagbol is:- ))) szoval essje a 22per 40-persesse varacslas /ebben benen vna afocim/
udv
neduddki -
Racecam
nagyúr
Bucsúzom, vár a víz.....
-
Kidus
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Itt azert latszik, mennyire gyermek meg

[link]
Najo, nem szorom tele az OT-t tobb keppel.... csak olyan kis edes
mod: valahogy az allatkorhazba kerult, lemondtak rola ( fene tudja, miert ), onnan hoztam.
Racecam: mennek en, de gyanus, hogy iden nem nagyon fogok nyaralgatni. De sebaj, behozzuk osszel, vagy telen valami tropusi helyen, ahol majd a homokos tengerparton koktelt szurcsolgetunk es... najo, ebreszto
-
tildy
nagyúr
-
csapos2
addikt
Nekem leginkább akkor tetszenek amikor még kicsik és olyan kis pókhasuk van meg nagy szemük, kicsi kerek fejük

Az egyszerű magyar cirmos cica... az az igazi. Szerintem....
tildy Hol lehet ennyire ritka macsekot szerezni, vagy csak úgy találta? Esetleg tőled kapta?
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Bemutatom a sziszamat

[link] -
Solad
addikt
hm.... durvit a szolgaltatom. havi 11ert 5 Mbit. mostma csak a falura is el kell ernie a kabelnek

-
VladimirR
nagyúr
nem, aminek ot laba van az....
na jo, inkabb kezdem az elejen:
-1 laba van es fekete?
-fellabu neger
-2 laba van es fekete?
-ket fellabu neger
-3 laba van es fekete?
-zongora
-4 laba van es fekete?
-fellabu neger zongorazik
-5 laba van es fekete?
-ket fellabu neger zongorazik
-6 laba van es fekete?
-csotany -
Kidus
őstag
válasz
üzenetére
En nem vagyok jo ezekben a ''komolynak hangzik de csak poenkodok'' dolgokban.
Ami nyilvanvalo blodseg, azt nem hiszem el.
Viszont barmit el tudok kepzelni barkirol
Ha te azt mondod, mericskelsz, akkor en elhiszem, hogy mericskelsz.
Ha azt mondod, ot labad van, azt mar nem fogom elhinni
-
VladimirR
nagyúr
te hopl tanultal matekot, hogy neked ha het percbol musoridobol elveszunk 5 perc reklamot, akkor az harom es fel perc baratokkozt?
errol egyebkent az jut eszembe, hogy tegnap, mikor noveremeknel voltam, hallottam, hogy a szomszedban az egyik nagybacsi szamolni tanitja a szomszed gyermeket:
-ha van harom barackom* es elveszek belole ket barackot*, akkor hany barackom* marad?
-ketto
-a kurva anyad ketto
*: a nagybacsi erdekes hanglejtesebol ugy velem, hogy _nem_ arra barackra gondolt, amit meg gyumolcs formajaban fogyasztunk, sokkal inkabb a cseppfolyositott valtozatra -
-
törölt tag
Én tavaly március óta vezetem egy Excel táblázatban, hogy mikor hány perces volt egy rész. Az átlag olyan 8.34p, ami a júniusi rövidebb epizódoknak köszönhető. De ez a Szeress Holnap is című produkciónál is így van. A reklámokat nem mérem, akkor szoktam a táblázatom frissíteni. Eddig 2 alkalommal nem tudtam mérni a stopper hibája miatt, ekkor az átlagot irtam be. Bár a ph!-n is kerestem embereket, hátha mérte valaki, de nem találtam senkit sem és így úgy hiszem, jó döntést hoztam.
A mai Mónika show is rövidebb volt az átlagnál, kereken 1.32percel... Véleményem szerint ez a rossz téma ill. szereplők választása miatt volt így.
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Mélységes önostorozás mellett szeretném kiemelni, hogy a hozzászólásom elejére direkt odaírtam, ha nem tévedek.
Ezek szerint tévedtem
Egyébként a mai részt is <minő meglepetés
> kihagytam <kihagyom>.
Szerintem ha valaki nagyon ráérős, akkor csinálhatna statisztikát, hogy hány perc Barátok Köztre jut hány perc reklám és műsorajánló <amiben a köv film kb 1/7-éd leadják
>
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha nem tévedek 1 rész kb 7 perc, és van benne egy 5 perces reklám. Ez végülis jót tesz a nézőknek, mert van egy kis idejük rendbeszedni az idegeiket, amit az a laza 3,5 perc Barátok Közt sokkolt...

És egyébként tévedsz. Ha jól emlékszem 1szer próbáltam végignézni <kb 2 percig bírtam>. Azóta elég, ha a reklámját látom, és már ugrok a távírányítóárt.
Egyébként halkan megjegyzem, hogy éves szintem nem nézek 24 óránál több tévét
[Szerkesztve] -
törölt tag
Lelőtték a Berényi Mikit!

Most mi a hétszentség lesz az Andival???
A Tóni is most akar lelépni otthonról.
Meg az az Erik gyerek is jól bekavart...
-
ngabor2
nagyúr
most értem haza a kolléga-buliból. naaagyon jó volt, ennyit rég röhögtem, meg ilyen jó társaságban rég voltam. nyugodtan lehetett szidni a főnököt, még az előzőt is, aki ott volt. mondjuk őt éppen nem lehett, mert nem volt rá ok. még kicsit (?) ha a sangria meg az ouzo, úgyhogy öröm lesz holnap hajnalban felkelni.
-
Kokkantas
senior tag
Utálom a számítógépeket!!!!
-
tildy
nagyúr
Jii ezt msot találtam, a kacsatáncnál felröhögtem kegyetlenül: [link]
-
föccer
nagyúr
Thx a fordítást.
Ha nem gond, akkor feltennék egy másik kérdést, bár ez most nem nyelvismereti hiányosságaimat tanusítja <amiből van bőven
>, hanem a zene ismeretit 
Ennek [link] a videónak mi az alátét zenéje?
ps: neduddki: BME Építőanyagok és Mérnökgeológia Tanszék
thx
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Úgy néz ki a dolog, hogy még nem tanultam meg teljesen a neduddki nyelvet

Lefordítana nekem valaki? [link] Addig minden oké, hogy: Na, akkor még jó, hogy nem kellett a többi
) Amúgy Te is dolgozol... ...környéke <
> nem is tudtam
). S merre???
Igazádiból csak a ''tszcse-k'' az amit nem értek <talán: tanszékecske
>, illetve mondatértelmezési problémáim vannak.
Thx az infót.
<esetleg lehetne nyitni egy ''Hogy mondta neduddki?'' című topikot...
>
üdv.: föccer
szerk: link lemaradt.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Haliho
-
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Nem lesz csoportos lerészegedés. Van aki iszik, van aki nem. Akármennyire elkeserítő (mert tényleg az), bele kell törődni, hogy ma már 13-14 évesen elkezdenek cigizni és inni a fiatalok. És ez még csak az átlag, van ennél sokkal de sokkal rosszabb is. De nem hinném hogy ezt pont neked kellene ecsetelnem, aki elég sok mindent láthatott már.
Nem vagy vén, inkább csak tehetetlen mint mindenki más. Mert nem hinném hogy ez ellen lehetne mit tenni. Illetve lehetne csak hát.... De erről már beszéltünk ICQ-n. -
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgyúgy. Hát hallottam ezt-azt, azért tom ennyire.
Tudod: iNtErNeT 
-
burgatshow
veterán
Ebből már sehogysem jösz ki jól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként majd ha egyszer tudatában leszel annak, hogy te felelsz a többiekért mert már mindenki részeg és nem bírnak menni se, akkor fogsz elgondolkodni (persze ha még tiszta vagy), hogy ugyan nem kötelességed épségben hazajuttatni őket, de ha barátnak tartod őket úgyis meg fogod tenni, ergo kicsit át fogod szervezni a belső értékrendet. Én átéltem, többször nem akarom.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem kell annyira kiakadni emberek. A tegnapit félig poénnak szántam, de látom hogy valaki véresen komolyan vette. Pont most kérdeztem azokat akiket jönnek, hogy milyen piát kérnek, de én megmondtam hogy 1 kortynál többet nem fogok inni, mert valakinek normálisnak is kell lenni az este alatt, és amúgy sincs ahhoz kedvem hogy most igyak.
Azon gondolkodom hogy zene hogy lesz (normális)..
Bash: Apropója. Hogy jól érezzük magunkat, meg így még nem voltunk együtt ezzel a társosággal.
t|-|om!: Így is levegőn leszünk. Kerti-party lesz. Szalonnasütés, ''tábortűz'', zene meg minden.
-
tbs
addikt
Ti mind túl vének vagytok már... Inkább egyedül/párban mertek csak inni, tömegben már nem. Fejlett önismeret.

De tényleg milyen szar már, hogy INNI jönnek össze a fiatalok. Legalább lenne kártya vagy orgia...
Márk: így poénkoggy gyöpös vénemberek között...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Hát én sem. Én se mentem el soha olyan bulikba, ahol az alkohol és a pia volt a középpontban. Nem mondom, hogy még sose voltam részeg, de más amikor az a buli, hogy ki tud nagyobb sugárban minél messzebb hányni a piától és más amikor zene szól, táncoltok, dumáltok, kajáltok, vagy szórakoztok. Jó most esett le hogy kinek válaszoltam nem baj. Nem neked szánom.

Márk: Inkább menjetek strandra olyan jó idő van, simán lehet fürödni, oda is lehet vinni pár doboz sört de legalább levegőn vagytok, mozogtok és gyilkoljátok egymás idegeit a medence körül.
Alig várom már én is a köv. hétfőt, srácokkal reloadoljuk a múltheti mogyoródi aquaparkos bulit.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oké gyere. 

A 0-ás nagyon szép, de még az 1-est se amortizálták le, sőt elég jó állapotban van, bár néhány éve volt felújítva szal...

Azért az elég kemény. Érdekes módon már nem megy az oldala

) Amúgy Te is dolgozol... ...környéke <
: