Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VoDaFoNe:
a kloffoló az nem klopfoló?
tiv83us és Kidus:
Ti nem v.mikor a napokban keltetek egybe?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Sziasztok! GOndolom hiányoztam! Najó nem fogok szétoffolni mindent és idegekre menni!
tesóm hiányolt képzeljétek! 
-
Grass
aktív tag
Sziasztok. Nem találtam számomra megfelelő topicot, újat nyitni nem akarok így inkább itt teszem fel a kérdésem. Van nekem egy távirányítós autóm. És hozzá aksi. De az aksinak nincs meg a töltője. És nem tudom merre kezdjek keresgélni, hogy hol lehet venni.
[link]
Neten ezt a képet találtam. Nekem is hasonló van csak 9.2V-s és 800mAH-s. Bár gondolom ez lényegtelen mert feltölteni ezt is azt is úgyanúgy kell. Ha valaki netán felismeri, vagy van ötlete hogy ehhez töltőt hol lehetne venni, akkor az kérem segítsen. Előre is köszönöm. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Késő van már ehhez nekik, inkább notit keresgélek.

Továbbra is az LG a befutó.
ladybug: Én mindenen sírok, sőt, sokszor meg is halok egy picit.
Ezért nem is nézek olyan filmeket, amiről tudom, hogy szopmorú a vége..
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mindenki (minden rendes OT-s), elvonult vizestáborba...

u.i.: Az öreg meg becsajozott...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nem tudjátok, az Arany Ászok reklámjában milyen zene szól közben? Előadó, cím...
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ah mar 2 hete kerulgetjuk egymast
lehet tenyleg beurgork a pszichiateremhez egy orara
nem tervezgetek csak hangosan godnolkodom
nem tudom akarom-e ezt az egeszet, vagy siman menjek el egy kurvahoz
sorry
de mondjuk ehes is vagyok qrwat meg az ember nem visz kajalni
/szerkesztve/
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
beszelgetes az lesz,sot ugy vettem esre egymas szavaba fogunk vagni, O is umas
csak meg nem dontottem el, lkell -e most nekem hosszabb tavra kapcsolat
mer' ugy tunik O abban utazna
a tobbit majd a no ugyekben vagy a vbaseball topikban elmeselem
nem toltott kaposzta volt hannem husos, olyan erdelyi , vagy lucskos vagy tudja fene
es qrwa ehes kezdek leni
tegnap ettunk 2 negyzetmeteres T-Bonet, dehat mar megint enni kene valamit ilyen ez
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
komolyan
de csak ez az egy hibaja volt...ami komoly, szeretett vasarolni
orak voltak egy Kasierben is meg ilyesmi
mert pl. a sajtos tesztara 5 fele sajt kell es azokat ki kellett valogatni
amugy imadtam
hu az O meltartojat mar elfelejtettem pedig akkor meg vagtam a meretet, de abbolsem vlt mindegy hogy milyen gyarto, pant stb. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Ha a beszélgetés mint olyan kiesik, akkor az hosszú lesz....
Mindegy, legalább kajálj egy jót.
Kérdezd meg, hogy maradt-e abból a tegnapi töltött káposztából?
, mert azt megkostolnád.
Majd este.
Voltam a gyerekekkel moziban, a ''Cars''-t (nálunk ''Verdák'' címen fut) néztük meg. Nekem is nagyon tetszett, amilyen szentimentális vagyok, még sírtam is kicsit.
Vidd el Zsuzsannát, had lássa, hogy Te még gyermek vagy.
Esetleg feltámad benne az anyai ösztön.
A mellére vesz, dajkálgat...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Komolyan? Hát ezt nem gondoltam volna Örök hálám.
Viszont fenntartom az előbb mondottakat, az a nő aki képes lófrálni plázákban ruhát ,fehérneműt próbálgatva.. Hát az nekem az agyamra menne. A fehérnemű vásárlást egyszerűen el szoktam intézni, főleg , ha rákérdezek van e E kosaras cuccos, és mivel általában nincs, állok is tovább. (bánatomra
)
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
Melyik Off topic volt a legrövidebb életű? Pontosabban, melyik volt az ami hamar megtelt?
-
-
tiv61us
őstag
szivem ez nem durva
ez bizonoyos valosagalapokon nyugvo eltrajzi leiras, humorral fuszerezve
ez is milyen meghato mondta lett
ja es gratula Cseh Lacinak, hangulatos EB lehet, ha otthon lennek ott lennek
lehet telapo ott is van
ja azt elfelejtettem mondani, hogy ez volt a legutolso konyv amit elkuldtem, ha nem hiszed probalj venni, mer en probaltam masik gepen megvenni es azt irta nincs tobb igy a sjatomon kellett amiben elotte valo nap kosarba tettem
remelem erted?
a lenyeg, hogy uton van
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Nagyonnagy gratuláció Cseh Lacinak és Kerékjártó Tamásnak

na és persze Kovács Áginak is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt letoltottem de meg megnyitni nem sikerult, viszont a Duna Plazarol a 3-ik-jelenlegi allas szerinti utolso ''felesegem'' jut eszembe, akivel Vacon eltunk igy ide jartunk bevasarolni es aki amugy egy rettenetes okos es szep no volt, es hiszem ma is az.
Szoval, ha vaqsaroltunk, akkor neki mondjuk egy bugytingo es egy melltarto beszerzesehez 5-6 orara volt szuksege. Na addig en behatraltam egy otani sorozobe, valamiulyen szakall volt a neve, ahol eleg jos sort mertek es ennek megfeleloen jo dragan is. Igy eg bugyingo vegulis mindennel egytutt tobb ezer forintomba fajt.
Ha felsoruhazatot vasarolt akkor adfovevon tartottuk a kapcsolatot es mikorvalamit felproblt el kellett mennem velemenyezni, de egy ilyesmi, farmer, triko stb. mar egy hetvegei program volt. Megesett hogy ilyenkor beultem a moziba is kozben.
Pl. a Minisztr felrelep cimu filmet tuti egy farmer es 2 tanga kozott lattam. -
anaqer
veterán
Du. kettőkor 1 mai hír...? Mekkora punnyadás van.. cö-cö-cö
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolverine
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Én tegnap térdig érő vízben Ladát toltam a Maglódi úton...
Vigyázni kellett, hiogy az ember ne lépjen a kilőtt csatornafedél helyére
(na meg utána alapos fertőtlenítő lábmosás is jött
)
Más. Létezik a mázli
(aláírás
) -
burgatshow
veterán
IRC Log de már ezen röhögök köbö negyed órája:
<[HUN]tubybb> Tudjátok hogy van a Hódmezővásárhely angolul?
<[HUN]tubybb> BeaverFieldShoppingPlace
[Mod: Előző post törölve a kérésedre. I_Am] -
burgatshow
veterán
Tegnap bent ülünk a Ball nevű szórakozóhelyen itt Gödöllőn. Beszélgetünk beszélgetünk, egyszer csak mondom, hogy rohadtul fázik a lábam (nyári bőcipő volt rajtam amolyan szandál szerűség de mégsem az). Lenézek a földre mert nyirkosnak éreztem a lábam. Szóval lenézek, és vagy 3-4 cm vízben volt a lábunk. Ordítva mondom, hogy mi a fene? Erre a csapos is felnézett az újságból. Szóval az történt, hogy a Ball mellett folyik a Rákos patak, és hát szépen kiöntött.
A fénykép még az eset előtt készült (a minőségért bocs, telóval készült) [link]
Mod: Ja ma reggel megvolt az első hivatalos vezetésem!
Tam
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
ja, durva. szegény húgomat úgy kellett kimentenem a frangepánból mert majd derékig érő víz volt a teve utcai saroknál, náluk se volt áram. amikor még befele ''sétált'' inkább küzdötte be magát a házhoz berobbant mellette egy pince, gondolom annyi víz ömlött be, hogy a nyomás különbség okozhatta, sztem. de csak annyit vett észre, hogy nagy porfelhő jelenik meg mellette. füles volt a fején, egy bácsi mondta, hogy mi volt az
szegény alig bírt beszélni, úgy sírt amikor felhívott. kikészült idegileg egy picit -
Kidus
őstag
Nem a levego volt hideg az eso utan, hanem az esoviz az eso kozben, ugyhogy azt kell mondjam, elegge at lehetett fagyni miutan fel orat vonultam az esoben, aztan csurom vizesen, borig azva ultem masfel orat a buszon, majd megint elaztam hazafele, miutan leszalltam.
Igen, hideg, fagyas.
Amugy nekem is tetszik hogy vegre nem az a fullaszto meleg van, rank fert mar a lehules, meg az eso is. Bar ez egy kicsit durvara sikerult
-
VladimirR
nagyúr
elkezdodott
-
Nick
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát én szolidan boroztam, képben voltam, de akit terelgettem, tippre lenyomta az általam megivott térfogatot, csak rumban. Nekem is azt kellett volna, most nem emlékeznék....

És ezekután még inni akart... uff...
Jah, csak most jutottam el odáig, hogy leírjam a dolgot... nem vedeltem végig azóta. Bár, hogy ő megtette-e, arról nemtok nyilatkozni...
addon: asszem ezekután hanyagolom a csajozást egy darabig, a dolog sokkolt. Pedig már az elején sejthettem volna, hihetetlen erőszakos volt. Vagy legalábbis erőszakosabb a sokéves átlagnál, nem kicsit.
[Szerkesztve] -
Nick
csendes tag
Ilyen komolyan nincs, de ha van, mér velem? Gyaloglunk haza, szombat esti buli után, és mit csinál ez az eszement részegen? Autókat stoppol, helyesebben autókat állít meg, ''eléállok integetve'' módszerrel, mert elfogyott a cigije és kérni szetetne... Én meg győzök menekülni. Láttatok már ilyet? Lementem hídba.... Nagyon kész. Mit kéne az ilyennel csinálni?
-
föccer
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
a különbség igaz nem nagy, de én is észre vettem. Amire gondolni tudok, hogy egy kicsivel lehet hogy több vizet tettem a tálcába <nagyobb tömeg, nagyobb hőtehetettlenség>, de szvsz az túlságosan kicsi <2-3 deci>. Ami miatt inkább előjöhetett, hogy hirtelen lehűlt az idő <labor léghőmérséklete>, így a szárítógép több hőt adott le a környezetének. Remélem nem lesz belőle baj
Igaz, hogy így kb fél órával hosszabb lett a felfűtési idő, ami eléggé sok...
ja, meg 0,6 fokkal alacsonybról indultam...
Más: járható már a 3 metró? -
Racecam
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Mondom, belehallgattam, nem belebeszéltem.
Egyébként sem szörcsögtem volna, gondolom, hogy itt arra célzol, hogy vagy a kor miatt, vagy más okokból folyik a nyálam, mert nekem már megvolt...
u.i.: föccer: Úgy látom tegnap gyorsabban emelkedett a hőmérséklet, nem csesztél el ma valamit?
[Szerkesztve] -
-
ToBeY
nagyúr
Mi a franc az a T-Bone?

-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gőzérlelés not ekval Gőz érleléssel.
Ez annak az eljárásna a neve, amivel a beton <vagyis a cement> kötését és szilárdulását nagymértékben lehet gyorsítani. A nagymértékben annyit jelent, hogy:
Megkeverem, 2 óra pihi, 2 óra felfűtés, 4 óra érlelés, 8-10 óra lehőtés. sacc 16-18 óra alatt el lehet érni a természetes hőmérsékleten szilárduló cement 28 napos szilárdságát. <tehát, mintha 20 fokos vízben árna 28 napig.>
Egyébként Építőipar, anyagvizsgáló laboratórium <elvileg cement kutatás
>
mod: 10 perc, és megyek kikapcs gép
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gőzkazánfűtő.
Gondolom...
Egyébként az érett gőz sokkal jobb, zamatosabb.
Ez olyan, mint az érett nő, amelyik nem vacsorázik tiv-el, mert elsőre azt nem illik.
u.i.: De az tényleg bíztató, hogy nem tízóraival kezd.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az érett gőz telített.
Vagy mégsem... a telített gőz az más. Gyanítom, hogy nem a gőzt érleli, hanem a gőzben valamit.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Nem nagy szívás, csak olyan masinánk sincs. <jobban mondva van, csak nem működik
>
Anniyval lenne rosszabb a helyzet, hogy olyat nem tudnék barkácsolni, mert kb 30 bár nyomáson kell autóklávolni. <egyébként autokláv:= Nagy nyomású gőzérlelés.>
Pl: autoklávolással készítik a mindenki számára ismert YTONG- téglákat <ami már nem is ítong hanem Xella, de mindegy.>
Világos?
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát őőő...
Elvileg egy gőzérlelő berendezés, ami a behelyezett friss cementpép próbatesteket gőzérleli 80 fokon. Ezzel csak 2 baj van.
1.: nincs a tanszéknek ilyen gőzérlelője
2.: amit eddig gőzérlelőnek volt használva bemondta az unalmast.
Így kénytelen voltam a hét elején <azaz tegnap> az egyik szárítószekrényünkét <há isten ebből azért van
> berendezni gőzérlelő berendezéssé. Tiszta szerencs, hogy nem egy olyan munkát kaptam amiben autoklávolni kell. 
Világos?
-
Landor
tag
wááá ma vagokz666 reg wáéááá 
-
föccer
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap is+ma is bent kell puszulnom a melóhelyen, mert néznem kell egy gépben a hőmérsékletet, és egy bizonyos időben le kell kapcsolnom. Tegnap itt sírtam, hogy milyen sz@r nekem, és mindíg postoltam az éppen akt hőm. adatokat.
Ennyi.
Grass:
Felhasználó kereső: [link]
Egyébként minden felhaszáló adatlapját meg tudod nézni, ha a hsz-ének fejlécében a nevére katt.
üdv.: föccer -
Grass
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak az oldalnak a címe, ahol a PH felhasználókról vannak bővebb adatok? Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tesóm hiányolt képzeljétek!
köszi
,Amúgy rendesen benéztem. Valóban a címét keresitek)

Ez azért durva...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)

wááá ma vagokz666 reg wáéááá