Hirdetés
Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz csapos2 #2156 üzenetére
Ő bizony! Imádja Kidust Nameg remélem engem is. Renszeresen bújik, csinálja a fesztivált.Szereti ha foglalkozunk vele
Kidus talált egy magyar leírást, midnen stimmol rá. Olyan ritka fajta, hogy googlen is úgy kell feltúrnia netet képekért, eddig kb 3-4et találtunk..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
válasz csapos2 #2158 üzenetére
Itt azert latszik, mennyire gyermek meg
[link]
Najo, nem szorom tele az OT-t tobb keppel.... csak olyan kis edes
mod: valahogy az allatkorhazba kerult, lemondtak rola ( fene tudja, miert ), onnan hoztam.
Racecam: mennek en, de gyanus, hogy iden nem nagyon fogok nyaralgatni. De sebaj, behozzuk osszel, vagy telen valami tropusi helyen, ahol majd a homokos tengerparton koktelt szurcsolgetunk es... najo, ebresztoAssuming Control
-
-
erdey_a
addikt
válasz csapos2 #3513 üzenetére
Gorstalpaló házaság --> ma bejelentkezem, 30-40 nap múlva egy esős csütörtöki napon pedig kedvesemmel és tanukkal karöltve farmerban aláírjuk a nevünk a megfelelő helyen. Semmi csinnadratta, semmi cécó. Csak a papír miatt.
Persze lesz fényes esküvő, meg pompa, de csak fél-, egy év múlva, amikor kicsit megerősödünk anyagilag.
Mondjuk a konzervatívamm rokonság ezt nem szokta jó szemmel nézni, de hát Istenem. Dobjanak hamar össze 6 milliót, oszt akkor nem kell hitel meg semmi, és mehetünk 100 fős lagzit tartani.
tbs: Szerencsére az állásom stabil (már amennyire manapság lehet) és az elhelyezkedéssel sem hiszem, hogy gondom lenne, a probléma inkáb a Párom állásával van. Ugyanis jelenleg nincs. És ha lesz is, az nem lesz olyan bevehetetlen bástya. Vendéglátás ugyebár Szóval most a hitelt is csak az én fizetésem táplálná. Egy fizuból meg azért karcsú. 3m önrész, 2,4 szocpol, 6m hitel. A hitel 20 évre havi 40-50.
ÉS kéremszépen most először az életben bánom, hogy felvettem a diákhitelt, mert fizetek rá havi 18-at. Az most hiányzik. (jó mondjuk akkor kényszer helyzet volt)Vérboci
-
Kidus
őstag
válasz csapos2 #3824 üzenetére
En ugy gondolom, egy embernek nem allhat jogaban embereletrol es halalrol donteni.
Aki embert ol, egy eletre bezarni, lehetetlenne tenni meg egy bun elkoveteset, de megolni az annyi, mint lesullyedni az o szintjere.
Mivel jobb az, aki megoli, mint o, aki gyilkolt? Ugyanaz. Eletet vesz el.
Igen, tudom, nem ugyanaz megeroszakolni es felgyujtani valakit, mint injekcioval atkuldeni, de a vegeredmeny ugyanaz.Assuming Control
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #4271 üzenetére
Napközben, este, éjjel...mindegy, mert amúgy szeretem őket, alapvetően jó hangulatúak. Csak épp eddig simán hallgattam a szövegüket(rendeltetés szerint), most pedig áthallásokat, vagy poénokat keresek bennük.
De ha csinos Lénák, Olgák, Tatjánák kedvesen túszul ejtenének, és ezekkel (is) ''kínoznának''...
Xpod: zöld vagyok az írigységtől, mert Dimitrij Lénáról mesél mod: csak még sajnos nem látom az ágyamon
Lord Zero: ott a pont. De még sajnos előbb egy hetet ki kell valahogy húznom Horvátországban a tengerparton
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #4276 üzenetére
A nők iránt? ''..mőte a kődökömet elkötötték..''
Ja, vagy hogy a mozgalmi dalok iránt? Azt nemtom, elég régóta, bár énekelni nem szerettem őket, vagyis hát nekünk már csak néhányat kellett, Éljen május 1, Április4, Mintamókus, de vagy 10-12 éve előkerült pár valahonnan, és rájöttem, hogy annak a korszaknak nagyon sok részletével tudok azonosulni, sajnos a hibáit viszont nem lehet(ett) nem észrevenni.
Ja, vagy hogy az orosz nők iránt? Háát...vannak ám ott igen szép leányokAláírás (nem kötelező megadni)
-
tiv83us
veterán
válasz csapos2 #4298 üzenetére
Ki is szort az asztalra 200 dollar borravalot, hogy adjam fel a golfutoit New Yorkba. Mondom, no problemo, cserebe meseljen egy kicsit Japanrol, meg Scarlet Johansson-rol
Megigerem, hogy Jack-et is levadaszom, csak jojjon a kozelembeAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
föccer
nagyúr
válasz csapos2 #4666 üzenetére
Az ilyen megmozdulásokért vagyok elfogult a fent említett színnel kapcsolatban...
neduddki: Ha megmenthetek egy lelket a kárhozattól....
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest