Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ejj, hát milyen ember vagy te, hogy nem érinti meg lelked, hogy nem tudod meg, hogy mi történt Andreával, aki befogadta Kingát, mert kidobta Géza, mert közben kiderül, hogy már volt egy férje? És hogy Miklós tovább parázik-e Klaudiától? Ezt nem akarod tudni? Megértelek...

Garfield az jó, csak az igazi Garfieldot sajna nehéz lenne átvinni mozgóképre, pedig úgy lehetne tőle borulni nagyokat.
Racecam: még nem szoktál hozzá, hogy a magyarok értenek legjobban a focihoz?
Azért nem vagyunk ott a világversenyeken, mert nálunk a szurkoló a futball igazi ereje, nem a játékos, meg az edző. Ha lenne szakértővb, mi magyarok a döntőben kezdenénk, nem lenne értelme előbb küzdeni. Amúgy tényleg hihetetlen mi megy ott, délután még kis káromkodáseső is volt.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként tudod én mit szeretek a legjobban?
Például azt, hogy abba a bizonyos topikba, ahová nem írok többet, mert nem szeretnék egy oldalon szerepelni mindenféle ''hozzáértő'' drukkerrel, akiknek még a szabályokról sincs halvány fogalmuk sem, de fikázni, meg pocskondiázni, azt nagyon jól tudnak, na itt írtam mikor megtippeltük a legjobb négy közé jutást, hogy a Franciák legyőzik a Brazilokat.
Azóta persze több jelentkező is akadt, az ugye én megmondtam címre.
Nem nagyon zavar, csak valahogy utálom az ilyet.
Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest