- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Vettünk úgy családilag. S2-t akartam, de apám meggyőzött, hogy időtállóbb az S3-as. Ha már majd csak múzeumokban lesz crt-tv, és még a barlangok falán is lcd lóg, akkor milyen jól jön majd a 16:9-es képarány lehetősége. Meg úgyis sok képet csináltatunk majd papírra, főleg az esküvőmről meg a gyerekeimről(gondoltam magamba arra még várhattok egy cseppikét) Meg hát amúgyis, az S3-as mégiscsak egy finomodott S2. De végülis nem bántam meg. 3nap eredménye meggyőzött arról hogy jó választás volt, és ha reális elvárásokat támasztunk, akkor azokat tökéletesen kielégíti.
Topikot nem nyitok neki, azt már kinőttem
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
De az milyen dolog hogy Starjánban 3 helyen lehet kapni, csak rendelésre(kb 10nap), és 154, 162, 165 ezerért, az edigitalból meg 24órán belül ingyen kihozták 122e-ért!
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.
ngabor2: ok, köszi, bekukkantok
Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Milyen digitális gépet... topikban meg úgyis kap hideget meleget, amíg nem tartok vele 5000 képnél addig beleszólni sincs értelme, meg az állandó S2 - FZ5 - H1 és S3 - FZ7 - H2 háború megy, és bár én is ezek közül választottam ki, mivel saját összehasonlítási alapom nincs, most hogy az S3 megvan, nekem ez a legjobb. Amúgy nagyjából minden igaz amit írnak róla mind pozitív mind negatív oldlaról, de utóbbiakhoz ügyesen kell alkalmazkodni.
Tokkal vonóval kártyával akksival is olcsóbb volt mint máshol.