Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
haggya vazze a hullamvasutakkal a gyerekem eccer rabeszlt Tampan egyre, mondjuk a vilag leghosszabb fa hullamvasuta, azota is remalmok gyotornek
pszichesen megviselt
valamelyik nap en is lattam a NGC-n egy uj darabot, egy oran keresztul mutattak hogy epult, aztan kameraval beultek, en attol kesz voltam, nemhogy beleuljek
a gyerekem az minden szarra felszall, meg allandoan repkedne tegnapelott ossze is haverkodott egy pilotaval/pedig az en fiam mert a jobb labunkon a harmadik labujj hosszab a masodiknal, a balon nem...
szoval ketsegtelen.....
en profi lovis vagyok Tampan jartam minden heten, ezt a note bookot is abbol vettem amit ott nyertem
sajnos North Carolinaban tilos minden ilyen szar, itt viszont nyomjak
galoppot szeretem az ugetot nem
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
meg van, csak a koltozes idopontja kerdeses meg mindig/ 2 het vagy 4/
ne aggoggyal elfersz, baszott nagy nappali amerikai konyhaval, etkezovel, emeleten 2 halo 2 furdoszoba
nappalibol terasz, sutoalkalmatosssagokkal, ha renszarvassal jossz akkor oda ki tudjuk kotni
Mets Phillies meccs jon, pedig a Yankeest akartam inkabb nezni, bar mostanaban mindig kikapunk
meg le kene mennem a Brodwayre Hamburgerert
ha szereted a loversenyt akkor a derby kornyeken gyere
/meg nem volt idom kinezni, de mar nagyon kellene egy par futam
/
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/