Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
De jó cím -
_Volkovy_
nagyúr
Rég végeztünk már műelemzést.
Kinek mi a véleménye erről? [link] -
tildy
nagyúr
Nincs meg az egész féléves füzetem
Mindenem benne volt, a mérések, stb.. (Meg hogy milyen házit kell.. sajna midnenkinek mást...)
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
HHA!
Kenny megmenekült!!! -
válasz
parandroid #2977 üzenetére
Igazad van elszúrtam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #2973 üzenetére
erről az ősi bölcsesség jut eszembe: onnan lehet tudni, hogy egy férfi a szexre gondol, hogy lélegzik...
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #2973 üzenetére
Nemtom elegszer megkoszonni... -
parandroid
félisten
Asszem erdeya megtalálta az ideális címet a topikhoz. Köszönjük.
p -
Előre tisztázzuk le, ezek a lányok akiket linkeltek örökből kell, vagy csak ideiglenesen.
Elvégre csúnya nő nincs, csak kevés pia.
''Ha egy sörrel többet ittam volna akkor odamertem volna menni a lányhoz, ha egy sörrel kevesebbet oda tudtam volna menni.''
Úgy látom, az egyik modi topicátnevezési fóbiában szenved.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Jöttök harcolni az esőerdőkért?
[link] -
Panther-D
PH! technikus
Áááá, miért van ennyi ötletük az embereknek...?
-
Winner_hun
félisten
Na véééégre, itt van az ADSL modem
-
erdey_a
addikt
válasz
Scream007 #2955 üzenetére
Nem kell annak szolárium, csak a fotóst kell megtanítani a helyes fehéregyensúly beállítására
A csaj ugyanis valójában néger
Integra: Csak azért álltam ki a kismellűek mellett, mert nem a mellméret alapján szoktam párt választani. Az én Drágaságomba sem a domborzatok miatt szerettem bele. Az már csak egy számomra kedvező árukapcsolás volt
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
A fasorban sincsenek az itteni PH!-s lányok/asszonyok mellett!
-
-
_Volkovy_
nagyúr
kész vagytok már korán reggel..
-
Integra
titán
szerencsére a garázson keresztül lehet közlekedni.... csak kintről nemtom zárni kulcs nélkül.
a gond csak az, hogy a mai kufircolás akkor sem lesz, mert nem ér rá a popim, pedig már hívtam hogy nekem jóóóóóó lenne egész nap...
mindegy, nézegettem szlovák hostess lányokat, el is vette a kedvem rendesen
[link]
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Szigorúan +18!
Vad szex inszájd: [link] -
Racecam
nagyúr
Mondom, hogy korán van még ehhez!
Legalább kiraknátok a 18-as karikát!
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
De mijaza baszáááás?????
Amikor méhecske bepojozza a vijágooot? Azaaaz??? -
föccer
nagyúr
válasz
Integra #2927 üzenetére
Ahogy a kedvesem mondaná: Hát AZ.
Nah, megyek is innen, ebből a perverz mondatoktól hangos, vulgáris topikból, mert megint kapok a fejemre, hogy mit beszélek itt ki már megint a magánéletünkről...
Apropó, ha már itt tartok: Graf szülinapi topikjában írtak alapján milyen kép alakult bennetek ki a kedvesemről? Csak őszintén! -
Integra
titán
reggelt.
mai programomnak lőttek, mivel elvitték a házkulcsaim, szobafogság lesz a terítéken estig... -
NoLF
veterán
jó napot offolók.
kéretik a mai napon is tudomásul vételezni, hogy Kenny barátunk még lélegzik. -
_Volkovy_
nagyúr
szépjóraggalt
tegnap este 10-től ma délelőtt kilencig aludtam, úgy ki voltam ütve mint a szar..
de mitől?
lackó: szép a fejed.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us #2900 üzenetére
Igen, vagy mégjobb, ha nem megyünk sehová, inkább nézzük a TV-t, vagy fórumozunk.
Még nem igértem meg, igyekeztem kitérni a válasz elől. Nagy a nyomás rajtam, előbb-utóbb be kell adnom a derekam. Addig is, igyekszem a legtöbbet kihozni - a magam számára - a dologból.
Este olyan jó kedvem volt, gondoltam ha jössz, jól elökörködhetünk. Erre nem behalt a PH!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #2900 üzenetére
azért vannak a bicajnak előnyei is a kocsival szemben. ha kocsival (különösen akkora batárral, mint a tied, vagy a fiadé) elég morcos a járdán elsuhanni. kisebb garázs kell neki. nem kell rendszám után járkálni, nincs reg. adó. sokkal kevesebb benzin/gázolaj kell bele. ezzel összefüggésben sokkla kisebb a károsanyag-kibocsátása. a szervizeltetése is olcsóbb általában. lehet vele fogyókúrázni is
azt nem írom, hogy olcsóbb, mert lehet 1,5M-ért is bringát venni. de már egy 20k-ssal is el lehet jutni a-ból b-be, ha nincs messze és sík az út, egy 40k-ssal meg távolabbra is.
oké, vannak hátrányai is, de az előnyök mellett eltörpülnek. kis ország, kisebb távolságok.
és különben is, hozzon neki a mikulás!(és akkor rá lehet írni, hogy mitulátbáti hotta. e a ööm, ed bódottá.)
Aktív témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest