Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rog
addikt
[L]http://knowspam.net/[/L]
''Amúgy néhány napja elkezdtem használni a Knowspam.net szolgáltatást olyan alapon, hogy a nagyon jókat hallottam róla és tényleg. A dolog röviden úgy működik, hogy beépül a kliens (tehát a mi számítógépünk) és a mail szerver közé és csak azokat a maileket ereszti át, ami nem spam. Ezt két módon tudja eldönteni: ha rajta van a listánkon, vagy pedig ha küld egy válasz levelet a feladónak és az tud válaszolni egy egyszerű kérdésre. Aki egyszer már válaszolt az felkerül a listára és onnantól hawaii-dídzsé-napszemüveg. Néha küld egyébként egy mailt a szoftver, hogy akkor most döntsem el, hogy ez spam-e, de egy idő után beáll és nem kell vele foglalkozni. Első pillantásra lehet, hogy kicsit kényelmetlennek tűnik, nekem is az volt, de egyelőre működik. ''
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest