Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
Tompo
aktív tag
Lezizzeni a korosodó uriemberekről!
-
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs #3785 üzenetére
Dugoban az sem tul felemelő, de ha tekersz akkor erőlködsz ergo több levegőt veszel és több szutykot is amit mi autosok bosszúbol nyomunk nektek
Jó a bringa, de nem ebbe a városba való és szerintem nem mindennapos közlekedésre, nagyonsokan kellene használják mint pl a hollandoknál, de az egy más világ, más mentalitás. -
Tompo
aktív tag
válasz
Racecam #3777 üzenetére
Csak olvasgatok, de most munka van, a tipikus autos felvogásra mondtam ezeket, mivel napi 100-200km-t megyek a városban és néha infarkuts közeli állapotba kerülök a bringásoktol. Eléggé ős vagyok, talán az első 100ban, az aláírás innen származik a hires bazmegek topikbol
Grafiqs: azért az egészségessel vitatkoznék, tekerni a dugóban, vagy pl az alguton kresztül felér néhány cigivel, és akiket láttam a felvonulásra menni nemegynek ott volt a bláz a szájában
[Szerkesztve] -
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs #3769 üzenetére
Hát ma én is találkoztam ilyenekkel, bringás hegyek de egymás mellett 2-3as sorban, meg simán szembe is jöttek, aztán anyázás amikor mögéjükállatam a járgánnyal aztán ráfeküdtem a dudára, ha ismernék a kerszt lehet szeretném is őket, de a nagy többség csak potenciális veszélyforrás az utakon...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Jövedelem
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- További aktív témák...
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest