Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szégyeljék magukat,mert téged mint optimális munkaerőt kiraktak,de ha téged már nem foglalkoztat,akkor má nem téma az ügy,az viszont hogy az újakat meg többért alkalmazzák,szinte már általánossá válik(saját tapasztalat)
.Ha az emlékeim nem csalnak valami öreg csávóról beszéltél akkortájt is,akivel te sem szimpiztél egyáltalán
,talán az akkori főnöködre emléxem?azért a fa-alligátor kicsit hiányzik,nemde? 
Loretto :Hogy ne tudnám?Én voltam a recepciós
-
WillChi
őstag
- Pontosan milyen baleset volt, ha nem vagyok indiszkrét?
- Nem akarlak piszkálni, de ha jól tudom, hogy Te az USA-ban élsz. Én telefonkártyákat gyűjtök (mind fülkében használatosat, mind feltöltőt). Sokfelé láttam Amcsi Coca Colás kártyákat, és folyik nagyon a nyálam miattuk. Csak arra szeretnélek megkérni, ha a kezedbe kerül valami (lehet bármilyen), akkor ne dobd el, csak tedd félre nekem. Ha összegyűlne egy normális mennyiség, akkor valahogy el tudnád küldeni nekem. A postaköltséget állom, csak tudjam valahogy eljuttatni Hozzád. Ha nem, nem, csak egy próbálkozás volt, és ne haragudj, hogy ezzel piszkáltalak.
Ha érdekel, itt van a gyűjteményem egy része: Bővebben: link
Aktív témák
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Ha az emlékeim nem csalnak valami öreg csávóról beszéltél akkortájt is,akivel te sem szimpiztél egyáltalán
,talán az akkori főnöködre emléxem?

Ha érdekel, itt van a gyűjteményem egy része: