- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szégyeljék magukat,mert téged mint optimális munkaerőt kiraktak,de ha téged már nem foglalkoztat,akkor má nem téma az ügy,az viszont hogy az újakat meg többért alkalmazzák,szinte már általánossá válik(saját tapasztalat)
.Ha az emlékeim nem csalnak valami öreg csávóról beszéltél akkortájt is,akivel te sem szimpiztél egyáltalán
,talán az akkori főnöködre emléxem?azért a fa-alligátor kicsit hiányzik,nemde? 
Loretto :Hogy ne tudnám?Én voltam a recepciós
-
WillChi
őstag
- Pontosan milyen baleset volt, ha nem vagyok indiszkrét?
- Nem akarlak piszkálni, de ha jól tudom, hogy Te az USA-ban élsz. Én telefonkártyákat gyűjtök (mind fülkében használatosat, mind feltöltőt). Sokfelé láttam Amcsi Coca Colás kártyákat, és folyik nagyon a nyálam miattuk. Csak arra szeretnélek megkérni, ha a kezedbe kerül valami (lehet bármilyen), akkor ne dobd el, csak tedd félre nekem. Ha összegyűlne egy normális mennyiség, akkor valahogy el tudnád küldeni nekem. A postaköltséget állom, csak tudjam valahogy eljuttatni Hozzád. Ha nem, nem, csak egy próbálkozás volt, és ne haragudj, hogy ezzel piszkáltalak.
Ha érdekel, itt van a gyűjteményem egy része: Bővebben: link
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Ha az emlékeim nem csalnak valami öreg csávóról beszéltél akkortájt is,akivel te sem szimpiztél egyáltalán
,talán az akkori főnöködre emléxem?

Ha érdekel, itt van a gyűjteményem egy része: