Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
törölt tag
Srácok eggyik ismerősöm bajba került, a hülye beállított magának a windows 2000hez jelszót, és elfelejtette...

Felhúzta az új rendszert aztán elment nyaralni, mire hazajött rájött hogy nem tud belépni.
Hülye barom, tudom, ki lehet valahogy kerülni a jelszót? hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert? -
törölt tag
Srácok véletlen kinyomtam egy msn beszélgetés ablakot, viszont kéne nekem amit beszéltünk...
nem tudja valaki hogy hova menti a windows indeiglenesen? temp? vagy menti eggyáltalán? -
törölt tag
Srácok melyik volt az a topik ahol a bulihelyek lette kitárgyalva? vagy kajáldás? vagy volt valami hasonló topik...
ha leszúrnának sem találnám most meg.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az ő nevében is

Hülye barom, tudom, ki lehet valahogy kerülni a jelszót? hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert?
, beírtam hogy szórakozóhely, nem dobta ki, lényeg hogy megvan.