Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Termeszetesen amit mondtam nem ugy kell gondolni, hogy ahanyszor csak kimesz elkezdenek lovoldozni, kiszednek az autobol...stb. Szoval az ''eleg sokszor'' kifejezes az tenyleg tulzas, de nem ritka. De egyebkent ha kivancsiak vagytok bunozesre az USA-ban, akkor ajanlom a COPS nevu show-t amit meg regebben Mo.-n is vetitettek azthiszem a Reality TV-n. Tampa is eleg sokszor benne van
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.
szerk; a valasz mindenkinek szol nem /csak/ Bash-nek, azert utottem ra a valaszgombra, hogy tudjatok mire reagalok
-
a_tesz
Korrektor
Utcán sétálás, mint olyan itt nem nagyon létezik, maximum az épülettől a kocsiig.
lustaság? időhiány? mitől van ez? és veled is így van, sosem érzel késztetést, hogy pl elmenj valami civilizációtól távol eső részre, sétálni, élvezni a természetet? (most ez abszolút érdeklődésszinten, nem bántásból vagy ilyesmi)
-------
escie, Esmein: ha mostanában valamelyik nap rámoccannék a freebsdre, hogy ismét felrakom, de mivel még nem win-alapú oprendszerrel nem igazán volt dolgom (na jó, dos, dehát az se sokkal bonyolultabb
), így várható, hogy felmerül néhány láma kérdés. ez esetben (és amennyiben türelmetek van hozzá(m)), milyen úton-módon folyamodhatnék segítségetekhez? 
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.