Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Termeszetesen amit mondtam nem ugy kell gondolni, hogy ahanyszor csak kimesz elkezdenek lovoldozni, kiszednek az autobol...stb. Szoval az ''eleg sokszor'' kifejezes az tenyleg tulzas, de nem ritka. De egyebkent ha kivancsiak vagytok bunozesre az USA-ban, akkor ajanlom a COPS nevu show-t amit meg regebben Mo.-n is vetitettek azthiszem a Reality TV-n. Tampa is eleg sokszor benne van
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.
szerk; a valasz mindenkinek szol nem /csak/ Bash-nek, azert utottem ra a valaszgombra, hogy tudjatok mire reagalok
-
a_tesz
Korrektor
Utcán sétálás, mint olyan itt nem nagyon létezik, maximum az épülettől a kocsiig.
lustaság? időhiány? mitől van ez? és veled is így van, sosem érzel késztetést, hogy pl elmenj valami civilizációtól távol eső részre, sétálni, élvezni a természetet? (most ez abszolút érdeklődésszinten, nem bántásból vagy ilyesmi)
-------
escie, Esmein: ha mostanában valamelyik nap rámoccannék a freebsdre, hogy ismét felrakom, de mivel még nem win-alapú oprendszerrel nem igazán volt dolgom (na jó, dos, dehát az se sokkal bonyolultabb
), így várható, hogy felmerül néhány láma kérdés. ez esetben (és amennyiben türelmetek van hozzá(m)), milyen úton-módon folyamodhatnék segítségetekhez? 
Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.