Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Most ennel tobbnek kellene bejonnie? Bővebben: link Mert mar 5 perce itt ulok elotte es ennyi lejott majd kiirta completed.
Vazz, de messze vagytok
-
tiv83us
veterán
Nem ertettem felre, attol meg hogy rebuszokban beszel mindenki vagja hogy mirol volt szo /nezz csak bele a ''moderatort keresek'' topikba/. Mitobb o is irta, hogy rovideletu lesz a topik csak egy par linket dobjunk aztan megy is.
Egyebkent, hogy meg soroljam, Te ismersz olyat, hogy ''kaloz-dal''??! Sot ezenkivul meg ezermialliard meglevo zenestopikba beirthatott volna, hogy hol lehet un. ''kaloz-dalt'' letolteni legalisan. Ha a Kalozok nevu eggyuttesre referalt az illeto, akkor Kalozok-dalt keres, nem Kaloz dalt. Ha ez nem felreertheto akkor semmi. Ha ezek ellenere is kiderul, hogy en beneztem, akkor beismerem es en fogok Parcinak szemelyesen mailt irni, hogy vegye le a bant rola. De attol tartok ez nem fog bekovetkezni... -
tiv83us
veterán
Megerkeztem melobol, hula faradt vagyok, pedig az uj vga karim csak arra var, hogy nyuzzam egy kicsit

-
tiv83us
veterán
A 16-ban lehet esedekes, mert mikor keszult annak a tajekan lett Ferike vagymi...oooo...MarK mod.
ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Egy regebbi off topicban /OT 16-17/ Gambit keszitett egy listat a szerinte leendo modokrol. Nemtudja valaki idelinkelni? Lorettoval mar egy oraja kutatjuk de nincs meg sehol. Ha valaki emlekszik, hogy nagyjabol holvan, pliz givmi a link. Thenksz.
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hja, a mod az egy ilyen allatfaj

Nem nagyur, mindenhato ahogy mar megjegyeztem egyszer
Papamaci; hat ha mar PH! nagyur is es topicokat is zarogat, azt minek lehet nevezni?
-
tiv83us
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Sok feeling nem jott le belole, de igerem legkozelebb csinalok egy jo tiz perceset, egy jo kis kameraval. Meg ha kidobnak az sem erdekel

szerk; meg szep, hogy felveszem. De ezzel az erovel toltsd le ezt Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
-
tiv83us
veterán
Na megyek kifekszek a kanapera a nappaliba, mert jon az uj videokarim es az a szerencsetlen FedEx-es asszonyka mindig olyan halkan kopog, hogy soha nem ebredek fel ra, es mindig maszhatok be erte a varos tulsofelere. Bar igysem hiszem, hogy megfogom hallani, mert total KO vagyok meg most is
Tovabbi szepnapot, mentem jozanodni... -
tiv83us
veterán
válasz
PapaMaci
üzenetére
Hat nempont az volt a lenyeg

Azert kar, hogy a pincer csajt nemsikerult levennem, egesz este ot fuztem aztan kiderult, hogy 4 gyereke van es ferje

Amugy komisz hely, haveromnak venni kellett egy uj polot, nem engedtek be izompoloba, lol
szerk; ez muter fenykepezoje volt es ezereves, egy sovany 32megas memo kartyaval, azert csak ennyit tudtam felvenni es ilyen ganaly minosegben...
-
tiv83us
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Nemlatszik belole szinte semmi, max annyi hogy egy feher polo nezi a semmit /aminek a helyen egy felmeztelen picsanak kellene lennie...
/
Bővebben: link
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Na joreggelt mindenkinek, hörrrrr

Tegnap voltam sztriptizbarban mar megint, ma reggelre meg lett egy szep mokeszom, allitolag megfejeltem reszegen a taxiajtot
Van egy jokis avim a tegnap esterol de mindossze kb 20mp hosszu es nemsok latszodik belole, mert fenykepezovel csinaltam es sotet volt...
-
tiv83us
veterán
Nemcsak nagyur lett, egyenesen mindehato
tiv83us
veterán
Erre mondjak, hogy gangsta-rapper-wannabe?

tiv83us
veterán
válasz
neongorack
üzenetére
Azthiszik, pedig nem - ekkor vannak csak igazan ebren
Grafiqs:lol 4mp-el lekestem. Vazz ugygondolkozunk ma mint a robotok
-
tiv83us
veterán
Most biztos en vagyok a hulye, de ezekbol mit kellene kiszurni?

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Csak egy hetkoznapi faraszto flash-video.
Welcome back by the way
-
tiv83us
veterán
Viccrovatban linkelte valaki;
Bővebben: link Ennyi elvont magavalnemtudnimitkezdo emberket
-
tiv83us
veterán
Augusztus 18.-an vettem...Pedig max nehanyszor AtiToolsban meghuztam, csak teszteles kedveert, meg csak nem is azvolt, hogy allandoan tuningolva volt. Es erre nagy mosollyal a szamon beuzemelem az uj monitoromat es kb fel ora mulva ramborult a sotetseg. Kivesz-betesz, ujra hutomasszaz, megmozgat, semmi. Regi 9600 berak, siman megy a kep.
Ugyhogy ez kilehellte a lelket. Es most newegg.com kepernyoje elottem, bamulom a jobbnal jobb karikat es nemtudom melyiket szeretnem
-
tiv83us
veterán
Behalt az x800 prom, hogy az a #!#%#$^ ^&$@#%&^ az!!!

Valaki ajanljon mar nekem egy jo AGP-s vga-t $500 dollar koruliig! -
tiv83us
veterán
Vangelis: #363 - semmi??!

-
tiv83us
veterán
Na, vege az iskolanak ugylatom...
-
tiv83us
veterán
Csakhogy tiszta legyen a kep mindenki szamara, ebben a topikban Bővebben: link lemuvelt nagyon intelligens parbeszedeiert kapott bant. Kicsit sokat gondol magarol
-
tiv83us
veterán
Hogy robbanna ra a muhelye az ilyen hulyere...

-
tiv83us
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Tegnap olvasgattam a 17''-19'' tft monitoros topikokat es latom Te eleg nagy szakerto vagy monitor temaban. Tegnap megrendeltem ezt a tft monitort Bővebben: link mert mar a crt-tol kifolyik a szemem, 1-day sale -ben csak $449, a valaszideje egeszen jo - 4ms -, csak kivancsi vagyok a velemenyedre, hogy ismered-e ezt a tipust esetleg es jo-e?
Sorry az offert mindenki. -
tiv83us
veterán
Yo man that's fucked up, we ain't got nothing but a little wind and some rain but nothing serious. You shouldn't be givin' a shit about Craig or whatosever, he'll be fired in no time, believe me

Swetie pie is pretty common, i'm called as baby cakes all the time. But yeah, of course i work with 8 girls
By the way yeah, it's humid here as well, i'm sweating my ass off, but beer keeps me cool so it's all right.
DumbVille, i like it lol
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Ehh, benezek egy atbulizott elvetemult ejszaka utan es mit latok? OFF TOPIC21, abba es majd' 120 hsz

Latom megy a szofosas hetvegen ezerrel. /Vege a sulinak vagy mivan?
/
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)