Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
escie
őstag
meglátásom szerint a linux kilóg ebből a sorból.
nem márka, nem multinac. cég, hanem veszett jó hackerek ''gyűjtőhelye'', jó kis közösség.
de biztos a ''Csőlátású majomagyú gyökerek'' halmazát gazdagítom, ha szeretem a kis linuxomat, és nem komálom az MS cuccokat.
vega? ''nem azért kerültem a tápláléklánc csúcsára, hogy növényeket egyek.''
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Ugyanmár... ez olyan mint a foci. Ha szarul megy a csapatnak, akkor is a hazaiaknak drukkolsz nem? Nincs értelme az ilyen versus topikokban érvelni. Úgyis tudja mindenki, hogy az AMD az istencsászárkirály!
Ha csinálok egy önvizsgálatot, akkor én pl. sosem vennék intelt. Nem volna érv, amivel meggyőznének. Talán ha árban drasztikusan olcsóbb lenne. Videokártya esetén már nem vagyok ilyen nagy lokálpatrióta. Volt már mindkét féltől cucc.
Szerintem: prociból AMD, videókártyából a jobb, alaplapból meg az olcsóbb
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest