Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
pip
aktív tag
ha mar itt vagytok, szeretnem megkerdezni, mi az hogy nyomtatobarat vagy nyomtathato verzio egy html doksi eseten? Mert eppen weblapkeszitesben vagyok, es szeretnem hogy nyomtathato legyen. El tudna valaki magyarazni mit tegyek ennek erdekeben?
-
pip
aktív tag
nagyon nulla vagyok a temaban, de dolgoztam dual piii-n, ket darab 500-as proci volt benne, tok jol ment, azonban (enszerintem) az egyik procit soha nem hasznalta. A meloban volt a gep, azert lett dual mert szimulaciokat futtattam rajta, amelyek nagyon eroforrasigenyesek voltak es neha hetekig futott egy-egy szamitas, szoval az volt az elkepzeles hogy ez majd gyorsabb lesz es akkor is hasznalhato ha fut a hatterben egy szimulacio. Gyakorlatban: akkor is hasznalhato volt ha futott a hatterben kismillio darab difegyenlet, de barmikor csekkoltam le, az egyik proci nem mukodott. Akkor sem ha a masik 100%-on volt es en meg elinditottam valamit. Persze lehet hogy az NT nem mutatta helyesen, vagy en nem tudom hogy kell megnezni. Remelem segit valamit. En inkabb egy p4-et valasztanek.
Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest