Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jam-Master J
aktív tag
Én sem reggeliztem 10 évig kb..aztán elkezdtem anno komolyabban sportolni (vagyis hobbiszinten ''komolyabban''). Na, akkor nagyon-nagyon szigorúan bevezettem a reggeli kaját (nagyon nehéz volt), valamint az esti nem-zabálást (még nehezebb volt
), egybekötve a rendszeres vízivással (szinte lehetetlenségnek tűnt, de sikerült
).
Na, el se tudom mondani, hogy mennyire helyrejöttem mind testileg, mint szellemileg...
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Szal a kajára nincs időd, csak arra, hogy pár percenként válaszolgass a pH-n

Én is dolgozom, de gondolom, nálatok is van kajaidő...Főtt kaját meg lehet pl. dobozban magaddal vinni (így összeáll az idő-lehetőség faktor
).
Bocs mindenkitől, nem az észt akarom osztani, csak a véleményem mondtam el! -
Jam-Master J
aktív tag
Pedig a reggelit állítólag tilos kihagyni

Én mindig éhes vagyok. De visszafogom magam, mert tartanom kell a versenysúlyom
Nem akarok apu sorsára jutni (165 centi, 110 kiló).
Sajnos a családom hajlamos a hízásra rendesen.
Szal ezért reggeli-ebéd normál, uzsi, vacsi szigorúan valami sovány kaja. -
Jam-Master J
aktív tag
Bocs, de ezt nem veszem be, hogy ''nincs rá időm''

Nekem pl. miért van?
Én is napi 10 órát távol vagyok otthonról, aztán meg nekem is ott a lakás, meg a kert, meg az udvar, amit rendbe kell tartani, nem is beszélve egy rakoncátlan feleségről

Vacsira meg nem tart semeddig összedobni egy kis kaját, pl. 20 percig rizst megfőzni, a halacskát/sajtot/husit (mikor mit) kisütni, a zöldséget megpárolni...
Szal asse nem kifogás, hogy ''nincs is mit enni''. Ha csinálsz kaját, igenis van mit enni
Mondd azt, hogy sajnálod az időt rá és kész 
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- IT Megoldások és szolgáltatások
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egybekötve a rendszeres vízivással (szinte lehetetlenségnek tűnt, de sikerült
).
).