Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
Valószínűleg sikeres lenne a durr bele. igen? akkor eddig miért nem ezzel próbálkoztál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem-nem.. egy hölgyemény szívét szép, nyájas szavakkal kell meghódítani, még akkor is ha esetleg hülyének néz, de egy férfi legyen romantikus ha hódításról van szó... főleg egy Márk
ez kérlek szépen kényszerhelyzet... én itt b@szogatlak, h mivan már a lánnyal ill. próbálok segíteni, téged meg a bűntudat mardos, h ''igen, ma megint hülye voltam, megint nem mertem beszélni vele'' ez ellen tenni kell vmit, és te tudod mit, nem nem kell engem banolni....
hanem step by step hódítani 
nem nem... a levél sem jó ötlet.. pláne az ismeretlen sms-ező... ezt szóban. személyesen kell elkezdeni...oldy
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sh4d0w: Nyitlocker
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Okos Otthon / Smart Home
- 24 Hours of Le Mans
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hanem step by step hódítani