Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Nincs teljesen igazad.
Ugye norvégia előtt a Pannon GSMnél voltam, suli mellett.
Imádtam, zenghetnék ódákat róluk, nem teszem, de... Nagyon imádtam ott lenni, emberileg , szakmailag a legjobb ''gárda'' akikkel ott találkoztam.
Aztán ugye 3 hónap norvégia, utána államvizsga, augusztustól meg a sysdata. Jó lett volna az, csakhát kevés volt a linux tudásom, nekik gurura volt szükségük, két hónap alatt meg nem tudtam az lenni.
(az már a vezetők sara, hogy azóta is főképp pályakezdőknek hirdetika poziciót miközben...)
Sam: nappali tagozatos voltam a bmf-en., informatika szakon. Az összes nyarat végigdolgoztam 18 éves korom óta, mivel anyámék, szégyen nem szégyen : Csórók. ANyám , mikor az eltéről átmentem a bmfre, azt mondta: nem tud engem finanszirozni, ha átmegyek ide, ő egy fillért nem fog fizetni.
Így esett az eset.2.ban 9 ből 2 tárgyam nem sikerült-> köszönjük jöjjön vissza jövőre, félévismétlés.
1 év meló az interwarenél helpdesken. (Fél évig nuku suli, fél évig meg heti 1 óra sulibajárás...) Megint suli, majd 3. novemberében szakmai gyak. a Pannon gsmnél, üzemeltetésen, heti két nap. 4év. kooperatív képzés: 4nap meló (45 ezer forint ösztöndijjert) 1 nap suli.
Hát ennyi.
[Szerkesztve] -
Sam
csendes tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)