Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, a Jókai utcában gyakran látni egy fekete példányt: méreténél fogva nem tud nyilván szabályosan megállni sehol, ráadásul ezt tetézi általában a járdával, sarokkal. De tény, hogy még nemláttam rajt bilincset, eddig azt gondoltam, hogy akinek ilyen kocsija van, az így vagy úgy el tudja intézni, hogy ne rakjanak fel semmit a kocsijára...
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
-
mr.geeZ
aktív tag
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm, bár igazán nem kell túl durva dolgokra számítani, csak kicsit fura a graf pl. a 6600-9800 összehasonlításánál pl, de ezt valszeg a kommentekből ki fogod találni, hogy nagyjából, hol, mit érzek egy kicsit furcsának. Részemről egyébként a téma egy próbálkozás volt, hátha valakit érdekel az ilyesmi, igazán nem csinálok belőle nagy ügyet, ha senkit se, remélem nincs sértődés semelyik részről, részemről semmi sincs.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
VladimirR:
Ez egyáltalán nem fikázás. Én szeretem azt az oldalt, és tisztelem is, hogy ilyesmivel foglalkoznak, csak ahogy csinálják az nem szép, és ennyi. Ha szerinted a cikk teljesen rendben van, vagy szerinted hülyeség az ilyesmivel egyáltalán foglalkozni, akkor írd azt, de kérlek, akkor legalább olvasd el a cikket, mondd el a véleményed. Csak az zavart, hogy írtam egy témával kapcsolatosan, és aki elolvasta, hogy mit írtam, az is azzal foglalkozott, hogy írtam, és nem azzal, mit: ezért írtam a valószínűleg nagyon sértő hozzászólásomat, amit term. ugyanolyan poénnak szántam, mint ahogy ti is a tiéteket.
Gambit: Asszem ha külön topikot nyitottam volna neki, az mégnagyobb baj lett volna ezekszerint
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Meghajolok előttetek Óh felséges 6 tagból álló senior

Asszem nem sikerült senkit sá rávennem a hozzászolásommal a cikk elolvasására. De linket csakazértse küldök, azért meg kell dolgozni keményen az információért a mai világban. Szóval asszem nem erőltetem az értelmes beszélgetést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.geeZ
aktív tag
LOLvastátok a CS.hu -n a hwtesztes cikket? Szvsz kicsit csúnyára sikerült, és nem is az zavar, hogy a cikk linkje egy hatalmas p4 logó, hanem hogy az író bevallottan parasztvakító grafikonokat csinált az összehasonlításnál, aki meg ezt megemlíti neki, azt meg lefakkolja a fórumban. Persze tom, hogy az nem hw oldal, meg ilyesmi, de szvsz aki valamit nem tud normálisan, ojjektíve megírni, az ne kezdjen hozzá. <kommersz befejezés =''szerintem''>
Most látom, hogy valaki beszólt, hogy az író ne lopjon ilyen egyértelműen a PHról: ez azért már tényleg lol.
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Yo kis hátsókerekes ezerkettesel finoman lehet tolni... tapasztalatból mondom
Csak nem szabad túlzásba vinni, már csak a toronycsapágyak és a kerekek állapotára való tekintettel se
Persze meg lehet csinálni rallysra a felfüggesztést, de az gondolom most hirtelenjébe' nem játszik
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- iPhone topik
- Friss videót kapott a Styx: Blades of Greed
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a megszólításból asszem látszik, hogy mindenkinek szólt a cucc