- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
szerintem meg igen.
ugyanis a közlekedés (is) egy játékelméleti dolog.
Ha kocsival mész, az, hogy hogy tudsz majd haladni, az egyértelműen attól függ, hogy aznap reggel hány embertársadindultm ég kocsival. Ha kevés, akkor midnenkinek jó, tudnak haladni. Ha sok, akkor mindenki szív, és araszol.
Ez van, ezért kell(ene) tömegközlekedést használnia mindenkinek, aki a városba tart, ha nincs szüksége speciálisan a kocsira, nem cipel dolgokat, v. nem kell a másik irányba indulnia pár óra után...
tehát azt akartam mondani, hogy az egyéni érdek, és a közérdek itt más.
lehetne 6 sávos is a kerepesi befelé, akkor is dugó állna rajta...
egyébként meg eleink cseszték el a múlt századbna, hgoy erőltették ezt a sugaras-körutas rendszert.
De hát a franc gondolta volna itt 1870-ben, hogy egyszer itt még ennyi autó fog cikázni?
Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest