Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoharp
csendes tag
válasz
kiskornel
üzenetére
én is gondolkoztam szögkeresőn de nekem nagyon útba lenne sajnos...
ezt láttad már?:
vatera
http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digit_fenykepezo_tartozek/egyeb_tartozek_kiegeszito/tenpa_keresonagyito_nikon_canon_pentax_sony_1_36x_167924477.html
még nem kérdeztem hogy látni e az egész képet vele passz...nikon DK-21M-éről tudsz valamit?
azt hiszem 1,1 szerest nagyít... -
zozoharp
csendes tag
Vaterán találtam egy pentacon keresőnagyítót....
http://www.vatera.hu/pentacon_kereso_nagyito_166920363.html
nem ismerem ezeket
(felhajtható lencsés része is van...) ez azt jelenti hogy ha ráhajtja az ember akkor a közepéből lát egy kis részt nagyítva, ha meg a kis lencsét nem használja akkor a kereső normál képét látja,vagy már az is nagyított kép valamelyest...esetleg tudtok olyan keresőnagyítót ami az egész kereső képét nagyítja?

köszi a segítséget!
Zozó -
zozoharp
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott nagylátószögű előtét lencsével érdemes foglalkozni?van fix 28mm es nikonom ahhoz esetleg...gondolom nem összehasonlítható a képe minőségileg egy 14mm es fix obival egy 28mm fix 0,5 ös nagylátószögű előtéttel...
köszi a tanácsokat
-
zozoharp
csendes tag
Sziasztok!
Valaki fotózik zenitar 16mm halszemmel d90-en?mik a tapasztalatok?
Szerintetek samyang 14mm vagy zenitar 16mm, ha választani kellene?
Előre is köszi...
Zozó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(felhajtható lencsés része is van...) ez azt jelenti hogy ha ráhajtja az ember akkor a közepéből lát egy kis részt nagyítva, ha meg a kis lencsét nem használja akkor a kereső normál képét látja,vagy már az is nagyított kép valamelyest...