Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
samsung88521
üzenetére
Én is hasonlítgattam a JPG miatt és lehet, hogy megtartom a nálam lévő eladásra szánt Fuji X-A5-t. 1 hónapos,102-t megér.
Gépen belüli RAW konvertáló van több Fuji gépben is, nem tudom ez milyen eredményt hoz, de majd én is összehasonlítom az X-A5-ösét.
[link] egyéb résznél.vihartigris: próbaképp a Ligtroomban pár képet megnéztem (X-A5), az Auto beállításra kattintva sokszor nem is mozdította a csúszkákat.
Más típusoknál nem nagyon találkoztam ilyen gyári beállításokkal. -
Ottó58
senior tag
válasz
samsung88521
üzenetére
"A Zéé". Valahogy én is így voltam, míg Nikont használtam.
-
Ottó58
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Hagyjuk már a feldolgozást. Ha a gépből kiesett jpeg is jobb az általam leírt 3 obi közül a 17-70-el mindenféle módosítás nélkül, akkor a raw is.
Nekem már egyik sincsen meg, nem érdekem dicsőíteni egyiket sem, a saját tesztjeim, fényképeim alapján állítom!
Én sosem hagyatkozom bizonyos oldalak tesztjeire.
Ma már csak részben beszélünk fotózásról, a többi a technikai oldal (utómunka-színcsavarás stb. Aki igazán megtanult fényképezni, az hagyományos géppel tette, esetleg kis retus, aztán előhívás ahogyan fényképezett, olyan volt a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest