Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezt szerintem a vakus topicban tedd fel. Itt nagyon offtopic.
-
.DLL
veterán
Igen, a szemnek mindenképp benne kellene lennie a mélységélességben, az elég zavaró ha a szemek rovására az orra hegye vagy a füle éles. Nem baj, ha ezek is de ne a szemek helyett.
Szerintem fókusz probléma, vagy a felszerelés pontatlan, vagy Te és a portréalany ingázik. FA visszajelzés után kb. azonnal lődd el a képet, mert időközben az emberek elmozdulhatnak.
-
_seth_
veterán
Alapvetően az 50 1.9 STM az olcsóbb obik közé tartozik, a képe viszont nagyon jó

Sok képet még nem készítettem vele de amikor megvettem lőttem párat: [link] (igaz, ezek FF vázzal készültek).
Portréhoz jó mert a hátteret szépen el lehet mosni vele.
A 85-ös még jobb képet készít, a háttérelmosása pedig etalon szerintem, árban is magasabb, ugyanakkor az már 136 mm-nek felel meg a gépeden, tehát az már bőven teleobjektív tartomány és mindentől nagyon messzire kell menni, hogy le tudd fotózni, én is gondolkoztam rajta nagyon sokáig amíg 70D-m volt, de kipróbálva többször is annyira nem jött be (nem a képe miatt mert az nagyon jó) hanem mert egy egyszerű portré miatt is messzire kellett állni. Az 50 egyébként a vázadon 85-nek fog megfelelni, pont portré tartomány

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest