Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Akartam írni, hogy az art sorozatban rossz nem lehet, persze az ára is ennek megfelelő. Nagyon hálás lennék, ha feltennél néhány demoképet a Nikkorral párhuzamosan. Ha lehetek olyan pofátlan, max tágon 24, 35, 50 és 70 mm-en. És egy másik sort egy FÉ-kel rekeszelve.
Amennyiben van rá energiád (tudom, van meló vele, mert állvány, részletgazdag, geometrikus téma stb.).
üdv.
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Tárgytalan, már megvettem. Gyors tesztet követően, nyugodtan állíthatom hogy mindent visz. Van egy 24-70 nikonom, a nem stabis, azt nagyon veri. (D810-en, D4-en). 2,8-on penge éles, háttér gyönyörűen mosott, bokeeh hibátlan. A sigma az ART sorozatban megint nagyot alkotott.
-
Dare2Live
félisten
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Proba szinten fotoztam egyszer 400/2.8al, extrem obi minden szempontbol. Súlyra és méretre is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Ez szvsz elég tipikus mentalitása néhány hivatásos fotósnak

-
Dtomi
őstag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
70-200 f2.8 tipikusan riporter tele. Koncert, tüntetés
...., rendezvény, portré.
400as fixel és egy 1,4 es extenderrel már aazért díjnyeretes természetképeket lehet készíteni.
70-200al el se kell indulni.
Na beszéljük meg akkor, hogy mikor tudsz jönni a sátraimba. És, hogy mikor van felvétel a munkahelyeden.

-
werttzui
addikt
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Én meg szívesen riporterkednék csak nekem meg gépem nincs hozzá meg valaki aki beprotezsálna
Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Hát igen.... Igazuk van a hivatalos srácoknak.... Én sem értem
Szóval kéne valamit kezdeni azzal a hobbival 
Nem biztos, hogy az akármit is használna ha profi mellett lennél, legalább egy vonalon el kéne indulni... -
Dtomi
őstag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
70-200 VR-ed van??
-
Flow
senior tag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Hát azzal én is nagyon szemeztem. De az ára.... omg. 350 alat újonnan nem láttam. Az meg túl sok pénz nekem. Köszi a választ, nekem is ezeka legsanszosabbak. A sigmát csak azért dobtam be, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

...., rendezvény, portré.

Ja és én meg örülök legalább ha hobbi is mert látunk élőben tőled ilyen obival készűlt képeket és ez jót tesz a fórumnak van legalább mihez viszonyítani mármint a minőségre értem bár mostmár te is kezdesz belejönni a fotózásba már nem csak minőséget de fotót is láthatunk tőled gratula 
Szóval kéne valamit kezdeni azzal a hobbival