Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
Igen, szerintem is fantasztikus darab, szeretem is nagyon.
Ami a riporterkedést illeti, más a munkám. Nekem ez csak hobbi. Jó drága
Persze, ennek ellenére, szívesen fotózok bármit, ha időm engedi. Pl. kifejezetten élvezném, ha mondjuk profi fotós mellett kattogtathatnék egy ideig, ugyanazt fotózni mint ő.
Egyébként tegnap szörnyűlködtek is a fotózáson a hivatásos srácok, mi a sz@rnak ilyen felszerelés nekem, ha csak ''játszok vele''
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze, ennek ellenére, szívesen fotózok bármit, ha időm engedi. Pl. kifejezetten élvezném, ha mondjuk profi fotós mellett kattogtathatnék egy ideig, ugyanazt fotózni mint ő.