Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
kiskornel
üzenetére
és? ettöl még mint írtam ha rámszakadna a bank vennék egyet. Talán nehéz elviselni, hogy nem vagyok pixelszámláló és ha ilyeneket írnak, hogy "[I]Unlike the Nikon lenses, this Leica lens doesn't know how to go soft in the corners, even at large apertures.
If you're looking closely, like under 40x magnification of a Nikon Alphapot laboratory microscope, the farthest corners get just a hair less sharp at f/2.8 than they are at every other aperture, but they are still excellent. [/I]" akkor bár nincs teszt 0.95röl de elhiszem, hogy megfelel otikailag nekem. Még akkor is ha croppolni támad kedvem.
"Nem szeretsz croppolni a képeiden (kicsinyítve nézed)"
Hol írtam, hogy nem szeretek cropolni? Ha valaki nem cropol akkor kicsinyítve nézi a képeit? hmmm... Te pedig cropolva nagyítva szereted nézegetni a képeid? vagy itt talán arra akarsz célozni, hogy ez a Leica, vagy úgy általában a Leica obik életlen szarok és nem lehet cropolni a velük készültképekből? vagymi?"Hogy elkerüljük a vitát: Panasonic az Isten (már az optikája)."
Igen hát a leszarozása pöppet hmm megmosolyognivaló volt."Nem vagyok hittérítő, inkább csak arra voltam kíváncsi, mit nyújthatna az 1-2M plussz árdifi annak, aki az ilyen cuccokat istenit."
Kérdezz meg vkit aki az ilyen cuccokat isteníti.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest