Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
csináltam egy egyszerű tesztet amikor nálam volt a Raynox is. a fájlok nevében a 4D meg a 10D a 4 meg a 10 dioptriás előtétet jelenti, a Raynox 4 dioptriás. a homályosság meg azért van mert nem simítottam ki rendesen a pénzeket
sajnos a kivágás nem pontosan ugyanarról a részéről van a képeknek mert ahhoz már lusta voltam, de egymás mellé téve se marad szégyenben a noname. (a sznobok kedvéért még egy extra horror: IS nélküli Canon kitobi
) én nem bántam meg a gagyit de nem akarok téríteni mert nem én árulom, csak megmutatom milyen, ha már megvan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeiss Milvus 85mm f/1.4 ZE - Canon bajonett
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos a kivágás nem pontosan ugyanarról a részéről van a képeknek mert ahhoz már lusta voltam, de egymás mellé téve se marad szégyenben a noname. (a sznobok kedvéért még egy extra horror: IS nélküli Canon kitobi
) én nem bántam meg a gagyit de nem akarok téríteni mert nem én árulom, csak megmutatom milyen, ha már megvan