- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
BiriBum #18237 üzenetére
Valójában a kit obit akarom cserélni, azaz megtettem és jelenleg ideiglenes megoldásként egy 18-200 sigma van fent, de hát na, senkinek nem kell bemutatni. (bár én úgy 100-as gytávig szeretem).
Szeretnék valami jó kis általános obit, és egy szinttel feljebb lépni de kb ennek a kettőnek az ára vállalható mert még beszerzés alatt lesz vaku, táska, állvány.
Nagyon szeretem az 50mm 1.8 fixet is de kell valami zoom is ami legtöbbször fent lesz. Nagy a dilemma hogy a gytávot azaz praktikumot vagy a minőséget helyezzem előtérbe általános obi vételnél.
Akinek volt hasonló diemmája mi alapján döntött?Videózni még nem is videóztam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest