Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor1123
tag
válasz
imyourfriend #14641 üzenetére
Igen, kb ez a helyzet nálam. Én nem a 2.8 miatt vettem a tamit, hanem mert sokkal élesebb képeket vártam. A rekeszelés, záridő nem zavar, mivel szinte mindig állványt használok. Nekem az lett volna a lényeg hogy élesebb részleteket kapjak, hakár f8-on, vagy bárhol. Persze lehet kapnék is, ha tudnám használni, lehet itt van a hiba. Bár lehet hogy ennek az obinak a legnagyobb előnye a végig 2.8,azért ott még ha nem is rossz, de még általam is láthatóan gyengébb a képminőség. Beltérben pedig alig fotózok. A rawnak újra neki fogok állni, amúgy is tervben volt. Ha nekem az élesség a lényeg, mi lett volna a jobb választás? Persze még emberi áron!
Telét is készülök venni, de ezek után már félek kicsit!
Viszont nagyon köszönöm hogy ennyi tanácsot kaptam, igyekszem hasznosítani őket és tanulni belőlük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest