Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
MegaQxY #14139 üzenetére
Szerintem vess egy pillantást a Sigma 150-500-ra is. Jókat hallottam róla, és csak fele annyiba kerül, mint az 50-500. Ez még elmenne a 20k-40k kategóriában, de 276k-470k között azért már van különbség.
Fényerőben sem vagy előrébb, mert az 50-500 csak lent f4. 150-nél már az is f5 lesz. Szerintem minimálisan kisebb, könnyebb is, és megkockáztatom, hogy jobb képe van, hisz nincs benne a -számodra tök felesleges- 50-150 közötti tartományhoz tartozó lencserendszer.
Én ezt választanám.
-
imyourfriend
őstag
válasz
MegaQxY #14139 üzenetére
Őz/hasonló nagytestű állathoz szerintem elég lehet a bigma (50-500). Gondolom állványról szeretnél fotózni és este. 55-300 kevés volt hozzá? Az a gond ezzel hogy nincs stabid hozzá és ide vagy oda az 500mm ilyen fényerő mellett este nem hinném hogy egyszerű lenne használni. Szürkületben azért eléggé rossz fényviszonyok vannak mikor előjön a vadállat, a réteken lehet fogni jó képeket nappal is ha figyelsz a szélre. De kézből egy 50-500 nem OS-el nem tudom ez mennyire sikerülhet. Állványozni lehet nem lenne időd mert észrevesz a vad. 500mm elég lesz csak a fényerővel lesz a bajod, a stabi állványon meg nem segít.
-
spanyoll
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- További aktív témák...
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- GoPro HERO 11 Black akciókamera + Max Lens Mod + tartozékok
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest