Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
atok666
üzenetére
Én nyúztam mindkettőt,a tami maradt egy évet....egyértelműen beválallható jóval olcsóbban....Képminőségben kb egy szinten vannak,CA-ban sokkal, képstabiban is jobb a tamron.Az árról nem is beszélve.
A 70-200 meg már tényleg pénz kérdése...Ott a nikkor a nyerő,de egy átlag felhasználó nem fog ekkora összeget beleölni mikor aránylag reálisabb áron kap más gyártótól obit,mégha az nem is annyira jó.(az én sigma 70-200-am is f4-től mondható nagyon jónak,nah ez a nikkor nál már 2.8-on is...De az ára eléggé brutális.Így én is úgy döntöttem,hogy inkább egy jobb vázat veszek,mint egy nikkor 70-200-at...A sigma 50-500 OS-ről csak jókat tudok mondani még ekv 750-en is...sajna ehhez kell egy jobb váz,mert f8-as blende nagy hátrány azért....mondjuk ez sem egy olcsó obi már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverfogócska a kertben
- Crimson Desert
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest