- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tanti
csendes tag
Előző hozzászólásomban leírtak szerint sikerült megmérnem színenként az átlagot. Én Corel Photo Paint-pen a pipettát Selection-re állítva meg tudtam mérni. Ennek ellenére majd akkor is ki kell nyomtatni valamilyen nyomtatón. Annak a színkalibrációja biztos módosítani fogja az értékeket, de van egy tapasztalati számérték, amiből ki lehet indulni.
-
tanti
csendes tag
Egyébként van egy ötletem...
Most éppen nem tudok vele foglalkozni, de hátha ráérsz...
Az elv:
Előveszed a képet valamelyik szerkesztőben. Átalakítod olyan színrendszerbe, amilyenben mérni akarod. A pipetta méretét megpróbálod a kép teljes méretére állítani (ezt még nem találtam meg), így akár színrebontva megkaphatod a százalékos arányt. Ennyire még nem másztam bele, de így biztosan kaphatunk valamilyen infót. Mi a véleményed? -
tanti
csendes tag
Akkor milyen nyomat éredekel? Mert bizony a postcriptet sem mindig az Adobe írja, vagy nem tőle van a licensz. A HP saját PS-nyelvezetével is valószínűleg a színes lézeres nyomatok is különböznek a más gyártótípusoktól. Bár nekem csak ff lézereim vannak, színes nyomat összehasonlításra nincs módom. Tintásaim közül amikor PS-nyomtatóként használom abszolút más színek jönnek ki, mint a saját (pl. PCLx.) nyelvezettel. Fedettséget pedig eddig minden nyomtatón tudtam módosítani, ezért megint a végtermék... Ofszetnél is agyon tudják terhelni a színeket, anélkül, hogy a pöttyök becsukódnának. Pontosan azért vettem én is nagyméretű plottert, mert legalább lassan látom milyen grafika-beállítás-papír stb. esetén mennyi a költség.
Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest