Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Na akkor én is leírom a 3Mérnökhöz kapcsolódó sirámomat, ha már ennyien megtettétek...lassan 3 éve, hogy vettem a gépemet, ház téren hozzájuk mentem, mert láttam, hogy van nekik Aerocool i-cool+ ház. Mondják, hogy csak rendelni tudnak, mondom OK, 2 hét múlva lesz. 2 hét múlva boltba elslattyog, kérdem mi a helyzet...hát még nincs, jövő hétre tuti lesz. Visszamegyek 1 hét múlva, kérdem...mondják van. Erre i-Curve-t rendeltek Nekem meg pont a felső csatlakozók miatt kellett volna az előbbi. Na mondom, ez így nem kóser...de, de az. Megnézik a rendelést, tényleg. Na és ezután hetekig telefonálgattam, hogy van-e ház, és csak halogatták. Egyszer meg mondom, hogy délután bemegyek, ha van van, ha nincs, akkor ennyi, mert veszem meg (nyilván más boltból) a többi alkatrészt. Jó mondják mehetek, már megvan a ház. Hát egy túrót, amikor mentem a másik boltba, pont előttem állt a 3M-es csóka, és onnan vett egy i-cool-t Tehát simán hazudoztak össze-vissza (a másik bolt a Nyírdigit volt, a házamon ott figyel a matricájuk ).
Ja és az i-Curve doboza még ugyanott állt, ahova 1 hónappal azelőtt letették, vagyis a fülük botját se mozdították, hogy megoldják az elcseszett rendelést. Ennyit az ügyfelekhez való hozzáállásról. Amúgy nem bántam meg ezt a házat, pöpec darab. A 3M-ben azóta se vettem semmit.
Pepe78: monitorvásárlás előtt állok, és a Mastermind nekem is szemet szúrt, de így is 6K-val drágábban van a kiszemelt jószág, mint Bp-n Igaz, Nyíregyen ők a legolcsóbbak így is, ha ezt a moncsit nézem, de akkor is, nekem jobban meg fogja majd érni futárral elhozni, vagy felmenni érte személyesen.
Ja és a Bluecompból van a Logitech X-230-am, tavaly csak náluk tudtam venni ugyanígy Karácsony táján. És ami a poén: leparkoltunk vagy 200 m-re a Bluecomp-tól, hogy akkor lessük meg azt a Logit, jártunk boltról boltra...amikor már majdnem feladtuk, hogy itt nincs, ott csak x nap múlva, akkor ugrott be a bolt. Bementem, elhoztuk...de elbuktam jó pár órát a mászkálással, mert elsőre ott lett volna kézenfekvő megnézni mint legközelebbi bolt Mindezt az év leghidegebb időszakában[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
dAnky
aktív tag
Közben vigyétek vigyétek (nem 3Mérnökös)
[Lhttp://hardverapro.hu/apro/ocz_reaper_ddr3_14400_2_2_giga_1800mhz/hsz_1-50.html:]OCZ reaper DDR3 14400 2*2 Giga 1800Mhz
-
-
wwhy
veterán
Új class4 (csak letesztelt: írás 4,77 MB/s olvasás 9,78 MB/s) 8 GB microSD+SD átalakító eladó.
Ajánlatokat pü-be várom.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zola007
veterán
Eladó egy 1,5 hónapos karcmentes, makulátlan DSLR kit típusváltás miatt.
800 expó, még majd 1 év gari, teljes gyári állapotban, fóliás kijelző, stb.
PENTAX K-R + kitobiirányár: 159e ft (új ára 185)
átadás megoldható Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Sárospatak, Szerencs, esetleg Budapest
Minden egyéb részlete a hirdetésben, illetve telefonon vagy emailben.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Pepe78
őstag
válasz z0d1AK #15190 üzenetére
Hi!
Most PL 1 hete 2x2 Gb Kingmax Hercules(1600 mhz) Ramot adott számlával 15.000 Ft ért.
Sok mindentől függ az ár és a a garancia náluk is. Nem mind1 melyik nagykerből hozza, amit mindig el is mond.
Mondjuk nem szoktam számlát kérni, a garanciát meg a termékre ragasztott matrica alapján lehet tudni,hogy meddig is van.Illetve ha alaplapot vagy ilyen komolyabb dolgot veszek, akkor külön kérem hogy olyan árat mondjon, hogy ne egy év garit adó nagyker legyen a forrás.
Volt, hogy 5850 et azért cserélt ki nekem mert kattogott kicsit a ref hűtés ventije stb stb.
Azok, akik hozzá járnak mind ilyen pozitívan nyilatkoznak. nem véletlenül írtam a szokatlan kifejezést.Pár hónapja ment át a Blue-ból erre a mostani helyre(megint csak mint alkalmazott), és elég sok ember jött át utána. Kell nekik ez a fajta vevőbarát hozzáállás!
Én is ezért járok ide.Az meg hogy valami futárral 23.000 egy Bp-i cégtől nála meg mondjuk 25.000 és itt garancia + intézi is normálisan szerintem nem kérdés hol kell megvenni.
Próbára kell tenni...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Pepe78 #15188 üzenetére
És ad is róla 25%-os számlát, hogy annyira versenyezni tud az összes többi webáruház árával?
Eladó volna a gépem!
Így nézne ki az áruba bocsátott konfig:
Gigabyte GA-MA770-UD3 - 1 év gari: 12k
AMD X2 4000+: 6k
Arctic Cooling Freezer Xtreme: 7k
Geil Ultra 2x1GB 800MHz: 9k
Asus 7600GT 256MB +AC S2: 6k + 2k
Western Digital 320Gb 16MB SATA: 6k
Seagate 80Gb SATAII: 3.5k
Pioneer 215D SataII: 2.5k
Chieftec GPS-350EB-101A: 4.5k
Cooler master CM690 - Plexi oldallappal: 15k
gigabyte GN-BR01G: 4kEgyben, vagy esetleg nagyobb részekben. Ha mindenre van vevő, akkor akár egyesével is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
XmoD
senior tag
olcso pci-x vga-t keresek ! ket dolog szamit a karinal olcso es hibamentes kepet adjon
Lehet bombazni az ajanlatokkal! -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Nyíregyházán ha hardvert veszek akkor kizárólag a Mastermind(Korányin) ami szóba jöhet!
Kizárólag Szabó Attilát keresem, akit régebben a Bluecomp-ban láthattatok.
Ha szóba kerül a PH és az Árgépes árak simán olyan jó árakat mond, hogy nem érdemes futárral hozatni Bp-ről, szal ne az árlistát bámuljátok ..
garanciális ügyintézésben és pl ramok cseréjében azonnal reagál/nak!
Én csak ajánlani tudom, több éve csak tőle veszek alkatrészt.
Attila hozzáállása nagyon jó, már már érthetetlen -> de jó üzletpolitika ez.. én vagyok rá a példa
[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Feleim!
Van itt nekem egy eladó Android tablet, mégpedig a sokat dícsért Zenithink ZT-180 személyesen. Teljesen új, csak egy teszt erejéig piszkáltam. Van belőle kettő, ez egyiket eladnám.
Írtam egy Logout cikket is róla, de valamiért sehogy sem akar megjelenni már két napja... Tovább nem várok, feldobtam a Vaterára. Leveszem ha innek vkinek kell...
Üdv:
Z.I don't fit in. I fit out.
-
albert8
veterán
válasz zsolti1902 #15179 üzenetére
Hun van az a Digit system?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
PH-User
addikt
Nekem egyik ismerősöm rakta össze ott a gépét már elég rég.
Egyszer lehalt belőle az alaplap, visszavitte, szó nélkül cserélték egy ugyan olyanra, ami 1 év után ugyan úgy bedöglött. Aztán visszavitte és ismét csak szó nélkül cserélték egy hasonló kaliberű, de már más márkájú alaplapra. Neki nem volt velük rossz tapasztalata.
Mondjuk ez már nem mostanság volt...''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
dAnky
aktív tag
Hát hallottam én is már ugye barátomtól is hogy pl bevitt egy dvd írót javításra garival és olyanokat kérdeztek tőle hogy te ezen ettél meg ilyenek?
Na legalább akkor úgy látom mindenki egyet ért ezzel a témával kapcsolatban. Örülök hogy megoszthattuk tapasztalatainkat és legalább akkor mások a továbbiakban remélhetőleg nem fognak így járni
-
wwhy
veterán
csatlakozom: MSI lapot vettem tőlük, kb. 1,5 év után behalt. Csere/gari nincs, mert nem dobozos (!) termék, ezért csak 1 év volt a gari. Simán elhajtott a drágalátos főnök egér, hangszóró gari (6-8 hónap után) szóba em jöhetett;
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
zsolti1902
aktív tag
Régebben, 3-4 éve én is vásárolgattam náluk. De eljátszották a bizalmukat.
Rendeltem náluk egy alaplapot. Azt mondták péntekre meglesz. Hát nem volt meg. Lett belőle hétfő, majd kedd. Szerdán már kinéztem egy másik boltban egy másik alaplapot, amikor rám csörögtek, hogy megérkezett az alaplap. Ez volt a szerencséjük, amúgy otthagytam volna.
Mondjuk 8 éve vásároltam egy Samsung DVD írót, amit 1,5-2 évente mindig visszavittem mert a tálca nem nyílt ki. Így mindig kaptam egy újat (3szor ).
A főnök minősítésében egyet értek dAnky véleményével. Amikor visszamentem garanciás ügyben levegőnek próbált nézni ( De tudtam, hogy 15 napjuk van a cserére, így nem tudtak átverni)Amit nagyon sajnálok, hogy a Lansoft megszűnt. Korrekt, segítőkész és barátságos eladók dolgoztak ott.
Ajánlani én is a Digit System-et tudom.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
embe
nagyúr
Nekem az esett szarul, hogy amikor vettem tőlük egy Gigabyte lapot, nem kértem számlát, mondván olcsóbban kérem. Engedtek belőle vagy 1eFt.-ot. Ezután amikor elakartam adni bementem, hogy elég-e a 3 év garihoz a matrica amit ők ragasztottak rá. Mondtam számla nincs hozzá. Erre a válasz: akkor csak 1 év a gari. Hagytam a fenébe, mivel a vevő ennek ellenére is megvette tőlem.
-
albert8
veterán
válasz papokaster #15174 üzenetére
Én vittem hozzájuk egy üres merevlemezt mondtam nézzék meg mi baja lehet mert nem akarta észlelni a gép na mit csinálnak az üres lemezzel hát leformázták és még fizettettek velem 1k-mert leformázták az üres winyót amit nem is kértem
hát elég szemétség nem mondomFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
anonymus89
addikt
Köszi szépen az észrevételt, még nem jártam így csak kioktattak több termékkel kapcsolatosan, hogy ez már pedig úgy van, ahogy ő mondja.
Ezért nem járok én sem oda vásárolni.[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
papokaster
csendes tag
Tényleg jobb őket kerülni.
Nekem is volt hasonló tapasztalatom és azóta nem is vásárolok ott.
Hallottam már intézménytől is hogy átverték őket és azóta nem vásárolnak ők sem ott.
Én a Digitsystemet tudom ajánlani nektek!
Nagyon rendes korrekt barátságos eladók kellemes környezetben a belváros közelében.
Tőlük szoktam vásárolni és meg vagyok elégedve
Üdvözletem hölgyeim!
-
dAnky
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek a 3Mérnökkel kapcsolatos tapasztalataimat.
Több éve vásároltam eddig náluk kisebb nagyobb tételekben már. Minden eladó nagyon rendes és korrekt ember. Kivéve a főnököt (Demeter Péter) ő egy aljas bunkó módon viselkedő ember. Ha vásárolsz nála akkor mindenben segít. Ha pedig valamit visszaviszel mert elromlott vagy ki szeretnél cserélni akkor válaszra sem méltat és még köszönni se hajlandó. Múltkor vásároltam ott egy ASUS 1,8" 30 gigás adathordozót. Megrendelték nekem a terméket mert nem volt raktáron. Azt mondták másnapra itt van. Hát nem volt itt. 2. nap hívtak délelőtt hogy megérkezett. Bementem átvenni a terméket de mit ad isten mire délután beértem már eladták... Jó a főnök ajánlgatott nekem nagyobbat. Mondom nem kell mert nincs több pénzem. Nagy nehezen hoztak egyet egy másik boltból vagy nem tudom honnan. Sérült szétszakadt megragasztott dobozban adták ide. De nem foglalkoztam vele úgyis garanciás. Kibontottam meg is volt kicsit karcolva. Eltelt 2 nap visszamentem hogy szüleim még is csak egy nagyobbat szeretnének és hogy kicserélhetjük-e. Azt mondja nem. Kérdezem miért? Mert hogy mi ezt nem így adtuk oda hogy szét van szakadva és karcolva. Hát mondom ne haragudj de ezt ti így adtátok ide. Azt mondta hogy ezt biztosan nem. Még képes bunkó aljas szemét módon megrágalmazni vele. Persze nem is cserélte ki. Több évi vásárlásaim után nem ezt vártam volna. Én a tőlük való vásárlást senkinek sem ajánlanám. Barátomnak is hasonló tapasztalatai volt a 3Mérnökkel kapcsolatban. Bunkó módon viselkedik a főnök mindenkivel aki valamit visszaszeretne vinni mert cserélné vagy elromlott...
Ezzel most nem lejártani akarom az üzletet csak szerettem volna tudatni hogy kétszer gondoljátok meg hogy bármit is vásároltok ott!
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
-
E1even
senior tag
Eladó egy jó árasított 2x2GB, 2000MHz, CL8 időzítésű
Corsair Dominator GT memória kit, garanciával.
Nézd és vedd meg!
Köszi szépen![ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
RexpecT
addikt
AOC 2436 24"-es Fekete Wide FullHD DVI+DSUB monitor 34,5k 2013.06.30-ig papíros gari- helyileg Hajdúböszörményben van
-
Kom-ancs
tag
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
zsolti1902
aktív tag
P3-as félkonfig eladó:
- Winchester és optikai meghajtó hiányzik belőle
- 800 Mhzes Pentium Processzor
- Ismeretlen alaplap számomra (1 AGP, 4 PCI slot)
- Geforce 2 MX 440 64 MB AGP videokártya
- 192 MB SD RAM
- Hangkártya
- ATX álló házÁtvétel Pócspetri+környéke vagy Nyírbátor
ÁR: 2000 FT
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
INMOTEP
őstag
Keresek 4 fiókos Pc házat ha lehet tápegységgel együtt ,ha van valakinek eladó jó áron dobjon már egy privátot .
Eladó Intel Celleron D proceszor 2400 Mhz ( 478 -as Foglalat ) Ár :1500 Ft .
Kellemes karácsonyt Mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #15155 üzenetére
aggyad akkó óccsóé, de mit?
-
levi1108
aktív tag
Érdekel valakit egy új Laing DDC1-T szivattyú?
Jóval olcsóbban... -
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #15154 üzenetére
AL-omon megtalálod,igaz jó lenne ha vinyó és ház nélkül menne el. + annyi hogy a lapot lecseréltem egy Gigabyte G31M-ES2L-re Ha érdekel dobj egy PÜ-t és megbeszélhetjük az árát.
-
anonymus89
addikt
válasz CoolBoy323 #15154 üzenetére
Adom óccón vigyed
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
keresek komplett asztali gépet, nem túl drágát! a konfig az újabb játékokat bírja, ennyi az igény (persze nem fullon...)
üdv, további kellemes ünnepeket!
-
ficere
aktív tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
Machete nem ír sms-t
-
GabN73
addikt
-
Zola007
veterán
Új állapotú DSLR kit
Eladó egy 1,5 hónapos karcmentes, makulátlan DSLR kit típusváltás miatt.
800 expó, még majd 1 év gari, teljes gyári állapotban, fóliás kijelző, stb.
PENTAX K-R + kitobi159e ft (új ára 185)
átadás megoldható Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Sárospatak, Szerencs, esetleg Budapest
Minden egyéb részlete a hirdetésben, illetve telefonon vagy emailben.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GabN73
addikt
Üdv!
Eladó egy XFX GTS 250 512 Mb-os videókari!
Tartozékaival,dobozában,de garanica sajnos már nincs.
szasanyi gondos kezei közül származik
ára: egy deák kolléga[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
4 GB 1800-as DDR 3 eladó 'óccsóért!
-
0Li
senior tag
Eladó:
Asus P5K-C 9k
Intel E6750 (Scythe Ninja rev2) 17k
Nvidia 8800GTS 512Mb 14k
4x1 GB OCZ DDR2 800 10k[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Üdv
érdekelnének max 5k-ig VGA-k
minél hamarabb,bármi jöhet
csak működjön és pci expresses legyen!Boldog ünnepeket mindenkinek
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
NEISSE
tag
Van egy eladó Sportlégszűrőm nekem BMW 530i-be volt képet küldök privátba.
Keveset használt...
Ár:2500ft -
maniaccl
csendes tag
eladó eken m001 7" tablet pc. semmi baja, gyors firmwareval, karcmentes kijelző, pár hetet használt, minden tartozékával. 18ezer ft. alkuképes
eladó egy silva mikrohifi semmi baja. 4ezer Ft
-
quby
őstag
Képet?? Nem hangfalszettről beszélünk?? Mindenesetre Próbáld meg Itt (Második garázs) Oláh Gábornak hívják, és nincs kiirva semmi csak egy résnyire nyitottgarázsajtó. De sztem csak ünnepek után...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
szabee3
csendes tag
válasz kételkedem #15140 üzenetére
köszi, már jártam ott is
-
lakisoft
veterán
Megérkezett webáruházamba az Atomic Trackle (Az álcázás nagy mestere) angol cég kiváló termékei:
Itt nézheted meg őketHa kérdésed van nyugodtan keress.
üdv, lakisoft- Árad -
-
szasanyi
félisten
Eladó hardverek:
- Samsung SyncMaster 943NW 19" LCD monitor (dobozában, 1 hét próbagarancia) - 19k
- LG GSA-4160B DVD-RW (IDE, fekete) - 2k
- ST Lab PCI soros port (dobozában + driver CD) - 2,5kEladó szoftverek:
God of War és God of War II PS2 játékok (NEM Platinum kiadások, újszerű állapot, kiskönyvvel eredeti tokban) - 3k/db
-
daniking
tag
www.memorycard.uw.hu Nézz körül az oldalamon biztos találsz valami jót! Árak miatt érdeklődj! Nagyobb tételnél kedvezmény van! MSN: memorycard@hotmail.hu
-
S.Feri
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem 10db normális minőségű DVD lemez lehetőleg holnapi átvétellel. Ajánlatokat priviben, azt tuti hamarabb észre is veszem, és reagálok rá.
Köszi![ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
szabee3
csendes tag
Van valakinek elado XBOX360 tartozékok? Vagy esetleg tudtok ajánlani valakit,vagy valami helyet, ahol jó áron hozzá juthatnék?
-
XmoD
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Valakit nem érdekel egy 2 napos LOGITECH Ultra Flat billentyűzet? Nekem nem jön be, olyan "laptopos". Én 2eFt.-ért vettem, annyiért odaadom. Még a fólia is rajta van.
Erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Srácok nem tudja vki nyíregyen hol javítanak Z-5500-as hangfalszettet?
-
XmoD
senior tag
December 24-en délelőtt Nyíregyháza vasútállomás - Debrecen Csapókert közt vállalok kisebb motyószállítást.Max ami egy hátizsákba befér.
Indulás 09:46 Nyíregyháza
Visszaút 11:36 DebrecenbőlAkinek valami van szóljon szívesen elviszem.(anyagiakat viszont nem rendezek)
-
baleee89
aktív tag
Keresek bármilyen hibás, rossz, szemétre szánt alaplapot (p1 is lehet akár. Az se baj ha hiányzik róla alkatrész!) 350ft\kg vagy 170ft/db, videókártyát, pci bővítőkártyát 30ft/db vagy 250ft/kg, memóriát 350ft/kg, procit 2000ft/kg (kerámiás p1 körüli intel és amd procik) áron. Más proci is jöhet 350ft/kg-ért. Továbbá tápokat 40ft/db! cd, dvd meghajtókat, fdd-ket 15ft/kg rossz vinyókat 40ft/kg áron veszek át. Debrecenben érte megyek, vonzáskörzetében "nagyobb" mennyiségtől érte megyek!. Első sorban a 350ft/kg termékek érdekelnek. Érd.: itt vagy 20-542-41-46 vagy baleee89@gmail.com
-Mobiltelefon akku nélkül 350ft/kg
-Rossz monitor, TV 200ft/db (crt monitor és hagyományos tv érdekkel)
-VESZEK NEM számítógép eredetű paneleket is! 30ft\kg (tv-ből, monitorból kiszerelt, és más nyomtatott áramkörök!)
-VESZEK szigetelt réz kábelt 400ft/kg áron!
-Nyíregyházán és Budapesten kb. 3 hetente tudom átvenni előre megbeszélt helyszínen!
-Nagyobb mennyiség esetén máshova is eltudok menni!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
maniaccl
csendes tag
eladó eken m001 7" tablet pc. semmi baja, gyors firmwareval, karcmentes kijelző, pár hetet használt, minden tartozékával.
18ezer ft
-
wwhy
veterán
Eladó kb. 5 éves Ufesa Mousy 4205 (1600W) porzsákos porszívó. Egyik kereke hiányzik, porzsák már nincs hozzá.
2000 HUF.[ Szerkesztve ]
-
Per Me
tag
Eladó:
D-Link DWL-G630 PCMCIA WiFi 3,5 eFt
Pacific PV 619 video (angol normás tuner, lejátszónak, távvezérlővel) 4 eFt
Sanyo DCX59 - TP59 minihifi 2 kazettás magnó, rádió, bakelit lemezjátszó, távvezérlő. 6 eFt
SHARP kétkazettás rádiós magnó (bizonytalan működés) 2 eFt
Orion SM1025 kazettás deck 4 eFt
Technics RS-S120 2 kazettás deck 6 eFt
Blackberry 7230 független, dobozában (övtartó, headset, töltő) 7 eFt
Q-PAQ BP04003 fotós háti táska 4 eFtcsoki-sör kategória: Epson LQ100 nem nagyon veszi fel a papírt, HP deskjet 4320 alkatrésznek, pár patronnal, utántöltővel, GVC 33,6-os külső full duplex modem dobozában
Kisebb dolgokat átcipelek Debrecenbe, nagyobbak csak Nyíregyházán, estén- és hétvégénként.
-
cfej
újonc
el tudna passzolni valaki nekem egy 2/4 Gigás micro sd-t holnap, vagy 24-én délelőtt?
-
INMOTEP
őstag
Asztali Pc Eladó
-Alaplap : sata , 6 db usb port hátul 4 db ram foglalat .[link]
-Proci :3400 Mhz Intel Pentium Northwood 512 Cash 800 Mhz fsb __Infó__
-1 gb ddr400 Ram
-Nvidie Geforce 5500 128 MB Tv-dvi kimenettel [link]
-egyenlőre Hdd nélkül eladó ! cd olvasóval igény esetén 17" Samsung 757 Mb siküveges crt monitort tudok adni , Személyes Átvétel előtt van lehetőség a kipróbálására természetesen Működő rendszerrel .Ajánlatot várok kinek menyit ér alapon ,Notebook csere is érdekelhet .-Eladó Proci : 478 as Intel celleron D 2400 Mhz ,vagy megfelelő ajánlat esetén a fent említett 3400 Mhz Intel Pentium Northwood is eladó lehet
Személyesen Nyíregyházán Debreceni átvétel megoldható .
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ új Enermax 12cm-es ventilátor - 2500Ft
■ SonyEricsson adatkábel [eredeti, gyári cucc] - 800Ft
■ Asus Crux K8M2 AMD-s, cpu hűtő - 1500Ft
■ Pioneer DVR-212D DVD író, fekete, sata-s, keveset használt - 2500FtÉrdeklődni lehet priviben!
...
-
0Li
senior tag
Üdv
Eladó pár cuccom:
Asus P5K-C
Nvidia 8800GTS 512Mb
4x1 GB OCZ DDR2 800Kifogástalanul működnek. Mindenre próbagarit vállalok.
Ajánlatokat privátban. Lehetőleg egyben szeretném eladni.Kellemes ünnepeket mindenkinek
-
trl_master
tag
megyek ma nyiregyre, ha vkinek kell vmi, akkor elviszem!
80Gb maxtor IDE 3,5" - 4,5k
80GB seagate SATA 3,5" - 4k
40GB SATA 2,5" SATA - 3k
160GB 2,5" SATA - 6,5k
19" Philips 190V TFT monitor kábelekkel - 14k
1GB DDR2 notebook ram - 3k
IBM T40/41/42 - R50/51/52 akksi 1órás - 4,5k
Nokia N80 - headset, 128mb miniSD kártya, töltő, adatkábel - 9kkeresek:
S5230-hoz házat lehetőleg fehéret, újat!
20-40GB IDE 2,5"
Asus F3T házat[ Szerkesztve ]
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
SB0507 hangkártya OEM, kb 1 éves, hibátlan win7 kompatibilis Eladó vagy TÁPEGYSÉGRE cserélném.(nem codegány és 400w kb)
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Eladó egy 1 napos EPSON SX125-ös multifunkciós nyomtató. Egy pár lap lett vele kinyomtatva. Bolti ára 12eFt. volt. Én 10eFt.-ért adom. Teljesen hibátlan, de egy nagyobb teljesítményűt fogok "kapni", így ezt feleslegesen vettem meg.
-
elistvan
őstag
Keresek rossz elektronikájú de jó felületű 120-as ide maxtor diamondmax9-es vinyót!
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Bikicsunáj
csendes tag
eladó:
-Samsung sata-s vinyók: 160GB , 500GB , 1TB
-Halk,kis fogyasztású konfig.
-Intel szerver
-Linksys Router + 8portos switch
-UTP CAT5e patch kábel 15méteres Új --1500Ft
-Lg ke970 Shine T-mobilos,arany színben,enyhe zsebkarcon kívül hibátlan --6990Ft
-A4-Tech X-718f gamer egér szép állapotban --2500Ft-DLS CA40 autóerősítő hibátlan szép állapotban --25990
[ Szerkesztve ]
-
Zoliboy95
tag
ELADÓ DOLGOK:
Eladó egy TV/Hifi állvány. Ár: 5K
Érdeklődni priviben.
Bérelhető hang és fénytechnika!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint DJ is. Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint. Érdeklődni privátban.Pénzügyi Hirdetés!
Hitel-intézés (Lakás, autó stb.) (Hitelkiváltás rendezés.)
Lakás-élet-vagyonbiztosítás.
Megtakarítás (Nyugdíj-előtakarékosság.)
Forduljatok hozzám bizalommal! (Privátban)A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Madn!ght
addikt
Megfelelő ajánlat esetén eladó lenne 2x2 GB Apacer Giant II. 1800MHZ DDR3 tuning rampár.
- kb. fél évesek
- w.daywalker fórumtárshoz kiskergari van.
- óriás hűtőborda a még hűvösebb működéshez
- cl 9-9-9-27 gyári időzítés -
Louies
aktív tag
Sziasztok!
Albérletet keresek nyíregyházán, ha valaki tud esetleg van neki, akkor privátban jelezze.
Azért nem online keresek, mert ott 90%-ban az ingatlan ügynökön hirdetnek nekik pedig nem akarok fizetni jutalékot.
A legjobb a belváros környéke lenne, esetleg az állomás felöli oldala. Kiss Ernő u.,Szarvas u.,Mező út.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Teszla_
senior tag
Vodafone-os usb-s mobilnet modemet keresek. A lényeg, hogy hibátlan legyen és jó legyen az ára (értsd: bolti ár alatt, ami most 4990Ft sim kártyával). Garancia előny, de nem feltétel.
Privátot kérnék, ha van valakinek. -
Antimatrix
senior tag
ATI: - AGP Club3D ATI HD3650 512mb ddr2 - 2011.02.02ig garis
Sapphire HD5450 512mb ddr2 dsub/dvi/hdmi új 1hetes garis -jégen
Sapphire ATI HD3650 256Mb GDDR3 eladó - 4pines hűtéssel - ramok is hűtöttek
Powercolor HD4670 512Mb GDDR4 AC L2 gyári hűtés - Doboz +kábelek 2011.09 24-ig gar -eladvaSapphire HD4770 512Mb GDDR5 gyári hűtés - Doboz +kábelek 2011.10 14-ig gar -eladva
MSI ATI HD5850 1Gb DDR5!!!! DX11 -
Doboz + driver cd kábelek + - -2012.11.20 gar eladó -IPON.-i garralNvidia:
PALIT 8600Gt ref hűtős 256mb/128bit doboz+drivercd -3nap garGigabyte 8800Gt Zalman hűtős 256mb/256bit oem doboz+drivercd -3nap gar
MSi 7300GS 128Mb passzív hűtés - doboz 3nap-ig gar
Kisebb VGA-t beszámolok:
CPU:
Intel Penti S775 D820 2magos + hűtő
Intel Pent E5400 BOX -uj garis
+ lap
S775
Asrock 945PL-Glan ddr2+pcieAM2:
MSi K9N Neo V2 ddr2+pcie -
A64 3200+ hűtő --Bontatlan AM2+/am3 0km hűtő
Hdd:
WD 320gb PATA HDdd 100/100 tipus: WD3200JB
Samsung 500gb SATA2
- samsung 1TB - MMT gar 2012.01-igRam:
2*1Gb 800 Samsung 7,9k
2*1Gb 800 GEIL value doboz 8,8k
2*1Gb 1066 Kingmax -hűtőbordásMonitor:
15" Proview BM568
22" LG 2234 s- Sn -ezüst kávás DSUB+DVI Pivot mód (1680*1050) - kisebb monitort beszámolok - jégen
26" Samsung T260HD 1920-x1200 16:10 2012 saturn gar Tv monitor egybenTVK kedvezmény van!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
XmoD
senior tag
Vennék AM3-as mATX lapot max 10ezerig integrált vga-val ( oem,gar nélküli nem érdekel)
Minimum Athlon II x2 245 procit
es 2*1gb ddr3-as ramot.
2 ünnep közötti személyes átvétellel
Ajánlatokat privátban varok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500