Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!
Meccsnézésnek álcázott vad sörözést rendeztünk 1 kivetítő előtt, de gondoltam rátok, hogy ti.... akik nem szeretitek a hideg sört..... biztos war-oztok!

-
SipiBcs
őstag
Hunor
Pyros
Lorenzo
Ovecs
Gyerpi
Sipi
Booz beugrott a játék felénél!Az ellent megjegyezhetetlen volt!
Bár a Webber nevű srácot megjegyeztem a fejesei miatt. Meg volt 1 olyan nevű, akit csak úgy szidtunk, hogy már megint ittvan!! Beleeresztettem1 tárat és nem hal.... 
ui: A tegnap esti kérésnek megfelelően a =NYEV= előtag immáron a nevem elé került!
THX!

-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! A debütáló war-omhoz képest (az omminózus labdába sem tudunk rúgni game) nagyon jól éreztem magam. Jó volt a hangulat és szimpatikus volt a holland csapat hozzáállása! Köszi a játékot!!

Ami az estét illeti a főnökömön múlik... ha ad lóvét, akor meccs-barátok-sör combó. Amennyiben nem, akkor is... Csak a haverok még nem tudják, hogy ma ők fizetnek!

-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Le kell pedáloznom ma vagy 600 Km-t, koraestére érek haza Pestről, sztem a 30 fokos melegtől elfolyok majd az ülésen, sztem velem sem kell számolni az esti órákban! Holnap délutánra kapható leszek egy kis hentre! Szombat este ismét meló!

Amellett, hogy én vagyok a friss hús, Hunor döntésének örülök, Lorenzóval egyetértek!

A PH-s hozzászólásokat nem kommentelem, az azthiszem nem az én tisztem!

-
SipiBcs
őstag
Jó reggelt! Alakul a Win-em.... már csak az elvesztett hihetetlen adatmennyiséget sajnálom, ami már oda van! Levelezés, emilcímek, infók amik mind-mind a C meghajtón voltak!

Milyen meglepő a NYEV TS is köztük van.... PÜ-ben megköszönném az IP címet!

-
SipiBcs
őstag
Nem kommentelem inkább, hogy új win van a gépemen! A CoD még sehol, hogy a többiről ne is beszéljek!
Az esti hentelés sarokba szorítva.... Sorry 
-
SipiBcs
őstag
Reményeim szerint leszek az esti órákban, bár ez még két dolgon múlik! Az egyik a család hihetetlen spontanitása a vakáció idején (10 perccel előtte tudják közölni a tervezett programokat), a másik a gépem!

Majd én felteszem az SP-3 -at... peeeersze.... küzdök, mint disznó a jégen... remélem estére sikerül összeszegelnem a CoD elvesztése nélkül! Nem szeretnék órákat telepítgetni!

-
SipiBcs
őstag
Pubon már alakulok, mint pupos gyerek a prés alatt.... vannak egész jó köreim... de a war... A jó múltkor kifogtunk 1 pro csapatot... ha másban nem de a cfg-jük pro volt!

Gerusékról már hallottam itt-ott, tényleg fel kell kötni a gatyeszt!
Ha mást nem majd jó leszek figyelemelterelőnek... míg ti plantoltok A-n, addig én csörgök zörgök B-n! 
Ha minden igaz, akkor csak 8 fél 9ig vagyok gépközelben, mert megyek serni meg a hollandoknak drukkolni estére!
Közben meg verekszem a Román kolleginával! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Amennyire én tudom a CFos asszimetrikus rendszerekhez lett kitalálva, csak annyi a lényeg, hogy mind a két gépen fusson és be legyen automatikus méréssel kalibrálva, vagy manuálisan lefojtva, leszabályozva a le és feltöltés.
Szimetrikus internetnél csak ront a helyzeten... -
SipiBcs
őstag
Nem mondtam, hogy csaltak... Hozzá kell tennem ehez a részéhez én nagyon nem értek még! 3 hónapja azt sem tudtam mi az AIM vagy a WH!
Most az AFK rövidítéssel vagyok bajban!
De majd a =NYEV= mellett kitanulom a csíziót! 
A TS nem megy, lehet Ovecs kiosztott nekem 1 olyan jelszót, amire akkor se jönnék rá, ha én lennék Uri Geller..... múúúkodj...
-
SipiBcs
őstag
A debütálásomról jót, vagy semmit!!!
Tehát maradjunk a semminél... az eredmény siralmas volt. Labdába sem tudtunk rúgni. Kb, mintha odaálsz a kereszteződésbe és megvárod, míg odajön és tarkón lő az ellen...
Ment valami cfg parancssor is a cseten, vagy bennünket akartak húzni vagy molyoltak valamit a beállításokon... 
Más: a TS-re nem tudom regisztriznem magam, help please!
-
SipiBcs
őstag
Ezúton is köszönöm a tegnap esti meghívást a =NYEV= Klán részéről! TS-el teljesen más a játék! Ha még mindig áll az ajánlat élek a lehetőséggel!

Ebben az esetben elmegyek járókeretet venni magamnak, asszonynak meg füldugót, mert kaptam a TS-ért az ívet ma reggel!
............Majd megszokja! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
S!pi
-
SipiBcs
őstag
válasz
kavicssli
üzenetére
Délelőtt kérdezted, hogy ki szeret HQ-zni! A kedvenc játékom! A győri felderítőknél szoktam henttelni, jó társaság, kihegyezett PBvel! A VJSZ klánhoz járok néhanap ill az X-Fire-ben találtam egy 30 slotos HQ szervert (most melózom, nem tudom a nevét) ott sok a kezdő, lehet gyűjteni a fejeseket!
A GF szerverén erős játékosok vannak.Este szerintem én a sörözés oltárán áldozok 1 laza kis flekkenpartyval összekötve, de majd egyszer egyeztetünk!

-
SipiBcs
őstag
Azaz!!!

Vagy bevetted a reggeli tablettát vagy még frissek az agysejtjeid!

De tényleg ő volt, aki nagyon hungaristának vallotta magát!
Ami önmagában nem baj, csak nem értem miért a szerveren hirdeti blinddel! 
Más: Kezdenek jelentkezni azzzelvonási tünetek... Mostanában több a peca, mint a CoD4... A halakkal kíméletesebben bánok, mint az ellennel. No meg hogy néznék ki 1 piros AK47-tel a vízparton!

ui: köszi azoknak, akik megtiszteltek az X-Fire azonosítójukkal!

-
SipiBcs
őstag
Miután 1 hete váltottam ASE-ról X-Fire -re így senki nincs fennt még a címlistámon!
De ami késik nem múlik!
Megtisztelsz vele, ha megadod - megadjátok! 
1 dolog nagyon tetszik az X-Fire-ben, hogy akár ASE-val, akár a CoD-on belül lépek fel szerverre, akkor megjelenik a látogatottak között, így az általam favorizált szerverek 1 kupacba kerültek!
-
SipiBcs
őstag
Én is ott voltam, fel is húztam magam...
Szóltam is ellene, de semmi reakció nem volt rá. Utána gond volt, mert nem mindenki nyomott "F"-et, ment a huzavona... kiléptem!Szerintem sem itt a lenne az ilyen dolgok helye! Ez egy JÁTÉK, amiről egyre többen megfeledkeznek!
Mellékesen blind-re volt betéve a srácnak, "elhangzott" 5x - 6x!Gondolkodtam is, hogy hogy lehetne a NYEVeseknek szólni, de WAR volt a másik szerón!
Üdv: S!pi
-
SipiBcs
őstag
Rózsaszín?? Előttem a kép, hogy járókerettel, babaszínű mamuszban, tütüben felsorakoztok az m4-ekkel, ak-kal!

Kívülről nézve annyit belevauznék, hogy ha valamit túl komolyan vesz a csapat egyik fele, a másik része pedig ellazázza.... az tutti széthúzáshoz vezet!

Én CSAK hozzátok járok SD-zni, 1ébként meg koth, sab a favorit. Nálatok jó a hangulat, erős az ellen.... és nincs anyázás... Csak tényleg ritkán és kevesen vannak, de mellé kell tennem, ha nem a megszokott arcokat látom, nem is töltök sok időt fennt a szerón!
Maradjon meg együtt a csapat és ha nem megy, ne erőltessétek a pro dolgot, mert csak civakodás lesz belőle!
Tisztelettel:
S!pi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát maradjunk a semminél... az eredmény siralmas volt. Labdába sem tudtunk rúgni. Kb, mintha odaálsz a kereszteződésbe és megvárod, míg odajön és tarkón lő az ellen...

Ami önmagában nem baj, csak nem értem miért a szerveren hirdeti blinddel!