Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tőlem nincs miért! No Problem... ahogy szoktákvoltmondanilövöldözésközben!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tehát rettentően okosan és mindenigénytkielégítően válaszoltam.... csak kép nélkül!

De még jó, hogy van Adrishunk is!

-
-
SipiBcs
őstag
Hali!
Tegnap játszottam 1-2 map-ot, nem volt gondom! Nem tudom mi volt........ ha nem lesz nyűgom, akkor oly nagyon nem is érdekel.

A wifi -s routeremet sikerült letitkosítani, máshoz nem nem fért senki hozzá. Csináltam 1 vírus keresést, talált 2 trójait. Ad-Aware -t is futtattam, az 1 akármit talált, töröltem... de akkor sem javult... csak másnap (azaz tegnap, restart után) volt akadásmentes!
Bár a NYEV servert nem próbáltam, de remélem, hogy ma nem lesz probléma.... és szétlőhetjük 1-2 ellenfél seg..g...... fenekét!

Jelentem kivettem az aláírásomból a múltat.....
-
SipiBcs
őstag
Beszéltük TS-en azthiszem vasárnap, hogy booz bácsival mizu... nem volt a múlthéten.....

Legalább mostmár tudjuk az okát!!!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg ha beszélsz valamilyen nagykereskedéssel, akkor nem lehetetlen, hogy a kezdőszettet meghitelezik neked.
De legalábbis 15 - 30 nap fizetésre kiszállítják...
-
SipiBcs
őstag
Boldog Szülinapot Ovecs!!

-
SipiBcs
őstag
Ezt így korán hajnalban nem tudtam követni.... 3... tri... kék... ződ....
De nem is akarom...
Szép napot mindenkinek!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
booznak agymenése volt.... kb 2 hete.... Debil hangon üvöltözte a TS-en, hogy páncélautópáncélautó....

Asszem Ovecsnél el is szakadt a cérna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szvsz menet közben jobban belejössz az elnevezésekbe, mint ha leírva bemagolnád. Ha jól emlékeszem a www.cod.hu -n minden map megtalálható, letölthető. (de ez nem biztos)
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Spec én a Whiszkászt gyömbérrel tolom!

A mostani izé az a fogyókúrám miatt van
Egyébként söröznék..... lassan a fél kezemet odaadnám 1 heinekenért!..... Nem ér röhögni!

-
SipiBcs
őstag
Éppen azon gondolkodtam, hogy Uppoltatook egyet.
Ha senki nem lesz este, akkor lehet én is inkább a light cola + vodka combót választom!
-
SipiBcs
őstag
Thx... rajta leszek...
-
SipiBcs
őstag
Eddig működött, semmi gond nem volt vele... A problémák után kezdtem el molyolni vele. Csak Ati drivert telepítettem újra. Valószínűleg szétszedem, összerakom, csak nem szerettem volna új win-t rakni, mert akkor a csemete játékmentései odalesznek. De majd megpróbálom elmentegetni a cuccokat.
-
SipiBcs
őstag
HELP ME!!
A fiam gépében a régi Ati 1650xt-m van. Telepítenék neki játékot, de közli, hogy rakjak bele 3D-s videokártyát. Drivert cseréltem... mi lehet a gond??

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Mindig lesznek olyanok, akik MINDENT megtesznek, hogy nyert WAR-juk legyen. Mi Fun Game-erek vagyunk, szerintem ez nem is fog változni. Nyomjuk a gépünkhöz mérten legszebb beállításokon és élvezzük....!!!

Ami a tegnapi ellent illeti..... sokkal jobb játékosok voltak, mint mi. Speciel én nem távoztam keserű szájízzel a warról.
Utána istenit söröztem a barátaimmal!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha ma estére nincs ki az ötösfogat, akkor elképzelhető, hogy a rendelkezésre állok, mint golyófogó!
Ami a PB-t illeti, egy picit értetlenül állok a kinevezett serverek konfigurációihoz. Hisz FUN Kupaként hirdették meg. Véleményem szerint be kellett volna állítani, legalább a CB szabályainak megfelelően. De ettől függően üdvözlöm a kezdeményezést és vállszélességben támogatom. Csak gratulálni tudok a szervezőknek!
-
SipiBcs
őstag
Leszünk öten?? :S
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd naggyal írom!
Ezek szerint a per jel volt a ludas. 
Merthogy én még sosem vettem fel demo-t, must meg kell majd.

Ez irányú szüzességemet is elvesztem. Csak nehogy nekiálljak balfax fragmovie faragásnak. "Így lőttek le" címmel!

-
SipiBcs
őstag
ha bindelem az F7re, hogy /record demo1, akkor minden esetben ezt a nevet adja a file-nak? Felülírja ha még egyszer nyomom vagy értelemszerűen új nevet ad neki?
-
SipiBcs
őstag
Ha igény van a jelenlétemre, akkor a ma esti és a vasárnapi War-ra meg tudok jelenni!
A szombat éjszakai az a részemről kétséges, ill. a vasárnapi játék német serveren megy. Mostanában a külföldi serverek felé a pingem nem picit siralmas. 210-270 közötti! Így majd a ping eldönti szeretném e azt a megmérettetést!
-
-
-
SipiBcs
őstag
Hajajjj... ezt is megértem....
Tegnap délután a kicsifijjjjam mellémsündörögve megkérdezte: apaaaa.... én játszhatom a Kólofgyuti ketőőőőőt?? Há' mondom persze.... megmutattam neki mit hogy lehet.... a gyereket most zavarta el a géptől az anyja, mert reggel óta hentel single playerben!

-
SipiBcs
őstag
Elit kollegák: ma este tutti nem vagyok meló miatt, holnap céges karácsonyi buli... ha addig kijózanodom , akkor harcra kész leszek vasárnap este!

-
SipiBcs
őstag
Bali: Grat a cucchoz, ha jól sejtem atomerőművet építesz!

Ovecs: Nem látok pü-t a befizetendő összegről. Hétfőn küldeném az előzővel összecsapva

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Köszöni szépen!! Sipinek nagyon remekül szuperál!

A Cod WoW-ot tolom SP-ben rendületlenül, amikor időm engedi. Gyönyörű a game, alig melegszik a 4830-as, meg vagyok abszolúte elégedve vele. De mint minden Atinál, ennél is jelentkezik a tócsák körüli fehér vonal, mint bug.
A Far Cry 2 szép, de egyenlőre még nem fogott meg maga a játék....Bali: Nem tisztem beleszólni, de a 4830-as harmada ha az árat nézzük és teljesítményben nem sokban marad el a GTX260-tól. X-be kötve még mindig 2/3 az ár és 20% jobb, mint a 260-as!
Pyros mutattaMég odáig nem jutottam el, hogy 3DMarktot csináljak, de ha érdekel, megteszem. Engem különösebben nem vonzanak az ennyitmegannyitmutatottaháromdémarkt adatok!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyerök.... györök......Szögödön így mondják!

Ha továbbiakban is szépen "muzsikál" a HD4830, akkor még abba is beleteszem, ha lejjebb megy az ára... + még 1 nekem... az már 3!!
Nagyfelhasználó leszek!! 
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hehe... Nálam bejött.....
Csak annyit mondtam, megyünk a bolt felé... felveszünk ezt-azt.... nagyon nem is kérdezősködött.... Mikor rájött, hogy lesz új gép és neki ez semmibe nem kerül, akkor egyből előhozakodott, hogy akkor nehogy eladjam a régit... jó lesz a gyereknek!
Én meg dicsértem, hogy milyen jó ötlet!
Tudni kell, hogy ezt mondom neki hónapok óta....
-
SipiBcs
őstag

Must körbevigyorogtam a fejemet!

Bali: A legutóbbi driver az 8.11 fel sem ismeri a kártyát! A 8.10-es látja, mint 48xx-es szériát. Elvileg azt ígérik, hogy a v8.12 ben már megkapja a megfelelő szoftveres támogatást, bár én már ezzel elvagyok, mint buta kislány a discoban 2 kólával.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Hát.... én 1évig játszottam CoD4et 1 celeron 2.9 es procival meghajtott Ati 1650-es videokártyával... azután ez a megváltás!

A héten nem vagyok game közelben, de "véletlenül" magammal hoztam Kapuvárra a gépet. Ha lesz szabadidőm, akkor CoD5 single és a Far Cry 2 single majd elszórakoztat!

Bár még komolyan nem teszteltem a HD 4830-at, de nagyon szimpatikus egyenlőre. Ahogy utánaolvastam, ha kijön az Ati következő driver-je, az még többet kihoz a kártyából!
Az a tervem, hogy fél - 1 év múlva ha leesik az ára, X-ben melléteszek még 1et! No... akkor a Crysis bekaphatja full HD felbontásban a tv-n!!
-
SipiBcs
őstag
Leader Úr!!! Kérem küldje el nekem pü-ben az összeget, küldöm az előzővel együtt!

Tőlem mehet a német szeró, bár melléteszem, hogy nekem 80-120 között mozog a pingem a Blizzard warszerveren... De nem ellenkezem, mint hallottuk oda könnyebb war-t összehozni, mint magyar szerverre!
Más: Tegnap este rápróbáltam az új vasra!
Felugrottam a NYEV szerverre 5 percre... Backloton volt, hogy kiverte az 500as Fps-t! Minden maxon... 4xes élsimítással, 1280 x 1024-ben. Utána felmentem 1 picit lődözni 1 másik szerverre, ott azért jellemzően, akció közben 250-et nem haladta meg... füstben leesett 120ra.... 
Úgyhogy com_max fps 125 lesz, de lehet butítok 1 picit a grafon és akkor maxfps 250....
Melyik a jobb megoldás? -
SipiBcs
őstag
Már az újról írok
Minnyá megy fel a Cod4..... Ahogy CséZé írta... kíváncsi vagyok milyen 4xes élsimítással, 2 trilliárd fps-el játszani 
-
SipiBcs
őstag
Jelentem a config összeállt, de a telepítésre már nincs időm, energiám! Majd holnap! Remélem vasárnap este már azzal WAR-ozom!

Ez a vége:
MSI P45 Neo alaplap
Core 2 E8400 3.0
2 G DDR2 800 Mhz ram
Ati HD4830 videokártya
FKC 630W táp
500 G Seagate winchester
CoolerMaster ATX házAz első gépem, amit elengedett kézzel raktam össze! Tömpszli ujjaim alig bírták a sok biszbaszt bedugdosni!

-
SipiBcs
őstag
YeeeYeeee... Majd kiugrok a bőrömből!!
Szinte megvan az új gép!

MSI P45 alaplap, E8400 a cpu, HD4830-as a vidkari, vettem hozzá egy 630W-os HKC tápot.
Még holnap lesek 1 házat...

Komolyan mondom, mint 3 éves gyerek a búgócsigának....

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem a gyereket etetem a témával, hanem a házisárkányt!
Ádám másra sem vágyna, minthogy legyen saját gépe és ne kelljen elparancsolnom az NFS-től... mert apu CoD4ezik!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Öööööizééé... Én ugyanezt mondom otthon, csak annyi különbséggel, hogy a gyereknek adom az enyémet.... mert már tanul számítástechnikául!!

Hogy SZÜKSÉGE VAN egy gépre!

De egyenlőre nem nagyon tudom megetetni....

Akkor ezek szerint én is gecókapitány vagyok??

-
SipiBcs
őstag
Én is pont ilyennel szemelgetek. Szakember azt mondta, hogy remek alaplap.... nem biztos, hogy a P43-as megér plusz 10-12 ezer Ft-ot. Marhára rámférne már 1 komolyabb config.... de mindig másra kell a lóvé

Más: Számold ki pls a server bérlés költségét... és küldöm az előzővel együtt!!!

-
SipiBcs
őstag
1-et Zé tolt... aszonnya.... hát itt kiabálta valaki, hogy A háztető.... lelőttem... erre a válasz Booz részéről: baszki, én a B tetőn feküdtem!

Utána Piri jön A-ból B-be.. sunnyog a katlan tetején még a kijáratnál.... Nekem sem kellett több.. palánk mögül 1 minta fejes... repkedett a b+ a részemről, a sorry mellé..

-
SipiBcs
őstag
Tényleg kemény lehet az az almapálesz..... az utolsót nyertük...

Közben rájöttem, hogy te abból kimaradtál, dejazé ezt már nem törlöm...
De tényleg nem ment rosszul, annak ellenére, hogy az első 2 buktuk. De vegyük tudomásul... hogy keveset játszunk ahoz, hogy ne LOW- kategóriában szerepeljünk, mint clan. 
Nekem 1 valamivel van gondom, ez pedig az, hogy adjuk már meg egymásnak a tiszteletet TS-en... Felnőttek vagyunk minannyian, nem pisis teenagerek... Peace...
(kihangsúlyozom, hogy nem nekem szóltak be) -
SipiBcs
őstag
A nem kommentelek az nem a te letiplizésedre ment, hanem az esti warra... sztem még nem láttatok tőlem ilyet, hogy war végén csak: "köszi, jóéjt" mondattal lelépjek!

Azért nem kommenteltem már tegnap este, mert bennem volt 4 ser... és az alkoholos befolyásoltság rossz tanácsadó!
Nekem még annyira sem ment a játék, mint egyébbként bármikor máskor és azért az se high színvonalú. (ovecs aranyos volt, mikor emlegette, hogy pont az az 5 frag kellett a győzelemhez
)Ha emlékszel a játék elejére és hallottál bennünket, akkor azon morfondíroztunk, hogy milyen lesz a war, hisz ezúttal sem gyerpit, sem téged nem hallunk! Az utolsó látvány a TS-en az volt, hogy ki van kapcsolva a mic-ed, láttam az ikont. Persze ez nem azt jelenti, hogy utána nem oldottad fel a tiltást. Én nem emléxem rá, hogy hallottalak volna a B plantos dologgal..... ha jól rémlik, akkor team írásként olvastam, hogy miért nem rakják B-t, mikor tök üres!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként söröznék..... lassan a fél kezemet odaadnám 1 heinekenért!