Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Addig idegesítem magam, míg mindjárt veszem a kabátom és elindulok a Média Markba.... és megveszem!!!

-
SipiBcs
őstag
Ha jól értelmeztem a tegnapi info morzsákat, meg az esti beszélgetést, akkor én a következőt tudom elképzelni: Az IW indít egy rakás szervert, ahol lehet pubolni, lehet privát matcheket indítani. A későbbiekben véleményem szerint majd lehet szervert bérelni saját részre, amit ők ellenőriznek, bedobnak a nagykalapba, de az általad meghatározott névvel és CSAK a steamen keresztül teszik elérhetővé.
Persze ez hozza magával, hogy feltörik és crackelt játékkal is lehet csatlakozni majd az ilyen-olyan szerverekhez. Csak idő kérdése.... Ahol crack van, ott jönnek a csíterek is... szóval ez a része sem lesz más, mint eddig. Aki viszont eredetivel csítel meg is érdemli, hogy sz@rba menjen a serialja egy jóképű guid-bannal.
Most teljesen másra van félretéve a cash-em (fogorvos), úgyhogy nem merek elvenni abból a kupacból a játékra. De megkérem a jézuskát, hogy a kislányom szülinapjára hozzon NEKEM mw2-őt!!

-
SipiBcs
őstag
Olvasgatom a CoD MW2 topicot. Néminemű csalódottság lett úrrá rajtam!
Most ezek alapján ha nem veszi meg mindenki az eredetit, akkor lőttek a klánnak.Kérdés: ilyen feltételek mellett lesz e értelme a multit erőltetni!??

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Besült?? Hát... nem fogok mosolyt csalni az arcodra. A legrosszabb verziót írom le, ha nincs szerencséd:
-főtengely csere
-dugattyúkar
-vezérlés
-szelepek
-víz, olajszivattyú cseréje
Ez akkor érvényes, ha minden tönkrement.Ha nagyon gáz, akkor jobban jársz, ha veszel bontottban 1 motort külső alkatrészek nélkül és azt rakod be! Abban az a rizikó, hogy nem tudod az előző tulaj hogy használta, mennyit futott.

-
SipiBcs
őstag
No erre kíváncsi leszek, bár nem vagyok tisztában a dedikált szerver pontos jelentésével.
Rang, tudás szerint fog berakni egy-egy szerverre a steam?? Had döntsem már ÉN el, hogy kivel és hol szeretnék játszani.
Van egy olyan érzésem, hogy a kalózkodás miatt szeretnének abszolút ellenőrzött kereteket adni a multinak...Ez még rendben is lenne.... no de kérem...
szvsz gőzük nincs, hogy mit és hogy fognak még kiadni... csak a szájukat jártatják... Így nézve: lehet nem véletlen, hogy sem az sp-re, sem a multira nincs demo!
-
SipiBcs
őstag
Nagyon határeset az a táp.
Balinak rossz tapasztalata van, nekem viszont abszolúte jó. Sapphire HD4830-at hajtok teljes megelégedéssel. Annyit olvastam róluk, hogy az enyém tunningolva megfelel egy 4850-nek és nem megy a hőfok 50 fok fölé, míg az egy kisebb fajta kazán. Pici plusz lóvé és inkább HD4870.
-
SipiBcs
őstag
Érdekesek az infók, érdekes lesz a multi. Ezeket átolvasva ebben a formában valóban pub multi lesz. Kíváncsian várom!
Az biztos, hogy ha valaki sok időt tölt el a servereken, akkor nem feltétlen az ügyessége számít, hanem, hogy milyen lehetőségekkel a tarsolyában szaladgál. Csak nehogy ez a sok-sok minden elvegye a kedvünket tőle... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De minden bizonnyal kitalálnak majd war módot is, ahol tényleg a skill számít.
-
-
SipiBcs
őstag
Csézé: Heti 1 -2 alkalommal még előferdül, hogy rommá veretjük magunkat!

Ritkán, de belefutunk néhány nagy pofonba, de volt alkalom, hogy nagyon jót játszunk!
Sehol sincsenek már azok az esték, amikor 3-4 meccset is letoltunk.... Remélem majd az MW2-vel visszatér az a hajrá hangulat...
Andrish: a war ma már azt jelenti, harcolsz, hogy csítermentes ellenfelet találj!!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tolmács sofware-t kerestem hozzád!!
Egyébként sajnos nem sok, várjuk az MW2-őt!
Veled minden ok?
-
SipiBcs
őstag
Nem is kell takaróznod! Nincs miért. Ahhoz képest, hogy az elmúlt félévben elenyészően keveset toltad a CoD4-et...
Persze azt már láttuk, hogy aki tud, az tud 150-es pingel is!
Speciel én ma este a vízparton leszek, ha minden igaz. Húzom.... a halat meg a páleszes butykost!

-
SipiBcs
őstag
Jót játszottunk este... ideje volt már!

Megszorítottunk egy MED csapatot, 150-es pingel... nem volt az rossz a vereség ellenére!
-
SipiBcs
őstag
Jót játszottunk, de rettentően érezni, hogy ritkán járunk össze!

-
SipiBcs
őstag
Végre.... Ez az este jól indul!

-
SipiBcs
őstag
Lebarnulva, szétsörözve, kipihenve jelentkezem.... de még mindig nem otthonról! Megnyújtottuk 1 picit a nyalalást Isaszegen a rokonyságnál

Itt is strand, gyalogtúra a feeling, de legalább már van kivel pálinkáznom.... no meg van net a háznál

Szerintem vasárnap este jelentkezem, már ki vagyok éhezve egy kis hentelésre!
-
SipiBcs
őstag
Az nem lehet, mert én nem tudom!
Sztem csak későn este érkezem, akkor már a jómunkásemberek letipliznek szunyálni!Ovecs, írd meg kérlek, hogy mennyi az annyi... csatlakozom... az előzővel együtt! Lassan már szokásommá válik, hogy kettőt utalok....
Igazából anyukám évente kétszer enged utalni a bankon keresztül!! 
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Előferdül.... Van egy kipárnázott hely a részedre, két feles pálesszal és 1 sörrel!

Más: Felugrottam 1-2 serverre.... hajigálja ki a kiskölyköket violation hack üzenettel a PB. Úgyhogy dolgozik az új verzió!

Kislányhangú teenagerek még hisztiztek is a voice chat-en, hogy ne 'má.. most rakhatom fel az újat, azt nem fogja felismerni a PB.... a guta majdnem megütött. Persze admin a közelben nem volt!

-
SipiBcs
őstag
Van új PB a CoD4-hez! Halleluja....

Tudom nem szűnik meg a cheat, de egy iciripiciri reménysugár, hogy nagy része egy időre eltűnik a cheatereknek. Legalábbis a butábbik része tutti!
Boci!
Ha szépen megkérlek és lesz rá időd, frissítsd a NYEV-es szerver PB-jét.
THX!!
-
SipiBcs
őstag
CoD American Rush!! Egy magyar srác csinálta!
Innen tölthető! 
-
SipiBcs
őstag
Inni is tudni kell!

-
SipiBcs
őstag
Nem szeretném elkiabálni..... Már nem cataflamon élek.... lejöttem róla, mint a csajozásról...

Hétfőn control röntgen, ha nem mozdult el jobban, mint eddig (kb 1 mm), akkor hagyják. Ha elmozdult, akkor felnyitják, eltörik, helyrerakják, kapocs, összevarják. No ezt kihagynám. Tutti oda az egész nyaram. Se peca, se nyaralás.... melóról már nem is szólok

-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
No.... beruháztam egy AC Freezer 7 Pro-ra. Jóárasították nekem a boltban. Egy leheletnyivel volt drágább, mint a Pyros szerzeménye.
Most már csak az a kérdés próbálkozzam félkézzel vagy türelmesen fenekeljem ki, míg ráér a haverom barkácsolni!
Magamat ismerve.... majd én megmutatom alapon nekikezdek még ma!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!!!

-
SipiBcs
őstag
Hali
A fiamtól elirígyeltem a kéztörést. Én is begyűjtöttem 1 felkartörést, amit nem tudnak gipszelni, úgyhogy csak erőltetem a röhögést!

2 hétig tutti nem tudok játszani...... gondolom én.....

-
SipiBcs
őstag
Tessék, egy kis segítség!
Szvsz. 16 szelepes. 8 szelepesből nem nézem ki a 75 lóerőt!
Láttam olyat is, ez az infó 60 lovas, az lehet 8 szelepes 1,3 L-es. -
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz
Paul119
üzenetére
Szerintem athomi arra gondolt, hogy a kölökképed mellett, hogy kerültél a nyugdíjasok közelébe!
(a fenét sem érdekli az arany árú géped) 
athomi: Póli a haverom, 1-2 alkalommal beugrott warra. Booz kollega a minap feldobta, hogy legyen NYEV-es. Ő rábólintott, mi meg ünnepelten átadtuk neki a TAG-ot.
Amit még nem tud, hogy mivel ő a friss hús, ezért fél éven át ő fizeti a servert!

ui: beugorhatnál néha játszani ám hozzánk
-
SipiBcs
őstag
Sok sikert az autó vásárláshoz!!

Arról ne feledkezzünk meg, hogy a klán új taggal bővült!!
Üdv neked =NYEV=Paul !!!!

-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
A 4830-on látom 3DM-ben, hogy 3,6 GHz-nél is még emelkedik az az érték. A top az 13317 pötj volt. De nem járatom ott, mert gyári hűtésem van, nem erőltetem. Most 430 x 8 van a cpunak beállítva. 4440 MHz-en ketyeg, 43 fokos maghőmérséklettel. A videokarit is megrángatom picit, így megvan a fix 250 fps szinte mindenhol, kivétel ha füstölök

-
SipiBcs
őstag
Végigröhögtem a videókat!

Ez annyira gáz, hogy már csak röhögni lehet. Mindig feljön a téma, csak azt nem értem, hogy ebben mi az élvezet? Hogy más játékát ellehetetleníti? Sikerélmény tuti nem kapcsolódik hozzá.
Az egyik videóban, baloldalt chat..... xy: cheatershit

De majd letöltöm és kurva jó leszek a war-okon

Azért mellé kell tenni: SZÁNALMAS
-
SipiBcs
őstag
Csatlakozom az előttem szólókhoz!!
Boldog Szülinapot!

-
SipiBcs
őstag
Amit booz-nak említettem, az a többi NYEV-esre is vonatkozik, a részletek TS-en, ha valakit érdekel. Tehát lehet peca party-t rendezni felénk, mint azt ovecs leaderkollegafőnökproficsipással már beszéltük is!
Ha tehetem, akkor az ősszel én sem maradnék ki abból a pálinkázásból!

-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Jót lövöldöztünk este!

THX!

-
SipiBcs
őstag
Hejjj sok beeerka! Valószínűleg nem új, de bucira röhögtem magam rajta!
-
SipiBcs
őstag
Bámmeg... már nem merek rákattingatni a linkekre... affene sem tudja mi van mögötte... (nemakaromhogykiraboljanakpáncéééótóóó)
-
SipiBcs
őstag
THX mindenkinek, aki felköszöntött!

Este elképzelhető, hogy teljesen véletlen megiszom 1-2 sört a barátaimmal. Átiszom magam 35-be!
De még nem tudom, hogy ez az "1-2" ser ma vagy holnap lesz e. Ha nem ma, akkor feltünök TS-en és koccintunk 1-et! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most ezek alapján ha nem veszi meg mindenki az eredetit, akkor lőttek a klánnak.

Az biztos, hogy ha valaki sok időt tölt el a servereken, akkor nem feltétlen az ügyessége számít, hanem, hogy milyen lehetőségekkel a tarsolyában szaladgál. Csak nehogy ez a sok-sok minden elvegye a kedvünket tőle... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)