Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
blt-blog #8922 üzenetére
mivel nincs összehasonlitási alapom ezért ezt nem tudom melyik a jobb , csak azt tudom, hogy ha a loungeba már 5 után tudok kajálni indulás elött az biztos jobb mint a semmi, ha a kfc meg csak 6 kor nyit akkor nem fogok a kaputol visszafutni, csak hogy a 630as gépreszállás elött tudjak enni.
Mire leszállok addigra meg már megint nem azzal telik az idő , hogy kaját vadásszak, hanem , hogy bejussak a városba és a szállásra és majd csak ezután tudok valami kaját nézni, ami jo ha délre meglesz.És egy hajnali 1es ontthonrol elindulással ez azért 11 ora kaja nélkül , ezért lehet jo opcio nekem ez .
-
arcsin
senior tag
válasz
blt-blog #8922 üzenetére
Korrekt kaják vannak szerintem. Múltkor volt cornflakes bundas csurke, tempura bundas zoldseg, pad thai teszta, bbq pulled pork, hercegnöburgonya. Plusz palacsinta/gofri mindig van. Hidegtálak (sajtok, felvagottak), saliöntetek, "kencék", kenyerek, min 2féle sütemény (gm citromtorta, 3csokis muffin volt utoljára) emellé kávé, üditö, pezsi, stb. Szerintem millioszor jobb mint kint enni, jobb is mint kint várni.
De mint írtam, kb délbe teszik ki az ebéd jellegü kajákat, elötte reggeli van (bajorperec, sultkolbasz, rántotta volt utoljára). Szval napszaknak megfelelö a kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest