Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Hát ja igazatok van most hogy igy átgondolom, amilyen szinten én tartok 3d-ben arra elég a 9800pro is. :F
Ha valakit érdekel akkor irjon bátran. -
kbalage2
aktív tag
Hmm igy kicsit fura tényleg... egyébként az új garival mindenestül 213.900 Ft +fa a p*xelnél. Megmondom őszintén, így messze nem ér ennyit. Ilyet komoly felhasználásra vesz az ember, ill. inkább cég. Szal eladni nem túl sanszos, ha meg te használnád akkor inkább softquadro és softfiregl rulz :DDD
-
sziszegő
senior tag
Már megnéztem nem moddingolt cuccos hanem valóban Quadro amugy foglalkozgatok 3d vel Lightwave szóval jó lenne csak néha játszom is :F
-
Keitaro
addikt
:F
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=71525[/L] -
jpisti
senior tag
Aszem ez a kari olyan nettó 200 000HUF körül van de nézd meg a depón vagy ilyesmi!
Nekem is ajánlottak a közelmultban br 70e ért de nekem ez büdös kicsit!
Szerk: akkor most tdod az árát és csak szivatol minket!!! :((( :((
[Szerkesztve] -
-
sziszegő
senior tag
Egy olyan lehetőséggel áltak elém hogy a 9800pro-m ért adnának egy ilyen karit 1 az 1 be. Valaki tud erről valamit? Szerintetek el tudnám adni olyan 100e körül?
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest