Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ra3
őstag
na, nálam is ugyanezt csinálta, felraktam 3,13-at, nem volt jó, leszedtem mindent, és utána egyszerűen nforce-os cucc nem ment fel, kilépett az installer, windows reinstall, 2.45 fel, minden jó.... ja, és chpiset driver telepités elött csinálom a rendszervisszaállitó pontokat...
-
Ra3
őstag
végignéztem a topicot, de olyan problémát ami nekem van még nem láttam senkinél. 1*-es agp-n megy a gépem (msi k7n2 delta-l + 2500+barci), és hiába szedtem le a 3,13-as drivert, nem tudok ujat felrakni. drivercleaner is végigment a gépen, szoval teljesen nvidiamentes a cucc, de hiába inditom el az installert, nV logo bejön, valami csik végigfut egy kis ablakban és kilép. tele a tököm, 2 napja mást sem csinálok mint drivereket töltök, szerintetek mit csináljak? ja, és a winxp is uj.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi